Julkaistu
Tässä kanapastassa maistuu punainen curry. Harri Syrjäsen kanapasta valmistuu yhdessä kasarissa.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 300 g broileria
- 2 rkl öljyä
- 1 punasipuli
- 12 tummaa herkkusientä
- 4 dl kookosmaitoa
- 7–8 dl kanalientä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl inkivääriä
- 1 tl punaista currytahnaa
- 100 g parsakaalia
- (1 punainen chili)
- kourallinen basilikanlehtiä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi. Halkaise herkkusienet neljään osaan.
- Silppua inkivääri ja valkosipuli. Irrota parsakaalista kukinnot.
- Paista broileri kasarissa tilkassa öljyä lähes kypsäksi. Lisää joukkoon sienet sekä sipuli ja kuullota hetki.
- Lisää kanaliemi ja kookosmaito kasariin, kiehauta.
- Lisää pasta joukkoon, sekä punainen currytahna, inkivääri, valkosipuli ja chili, jos haluat tulisemman version. Keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia.
- Lisää parsakaali. Hauduta vielä 6–8 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
- Lisää lopuksi silputtu basilika ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa