Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjäsen punainen curry -kanapasta

0:56img
Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka valmistuu kanapasta, jossa maistuu punainen curry.
Julkaistu 06.03.2023 18:30

MTV LIFESTYLE

Tässä kanapastassa maistuu punainen curry. Harri Syrjäsen kanapasta valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 300 g broileria
  • 2 rkl öljyä
  • 1 punasipuli
  • 12 tummaa herkkusientä
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 7–8 dl kanalientä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl inkivääriä
  • 1 tl punaista currytahnaa
  • 100 g parsakaalia
  • (1 punainen chili)
  • kourallinen basilikanlehtiä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi. Halkaise herkkusienet neljään osaan.
  2. Silppua inkivääri ja valkosipuli. Irrota parsakaalista kukinnot.
  3. Paista broileri kasarissa tilkassa öljyä lähes kypsäksi. Lisää joukkoon sienet sekä sipuli ja kuullota hetki.
  4. Lisää kanaliemi ja kookosmaito kasariin, kiehauta.
  5. Lisää pasta joukkoon, sekä punainen currytahna, inkivääri, valkosipuli ja chili, jos haluat tulisemman version. Keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia.
  6. Lisää parsakaali. Hauduta vielä 6–8 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
  7. Lisää lopuksi silputtu basilika ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Nopeat ja helpot