Harri Syrjäsen helppo Pasta Alfredo
Julkaistu
Kanaa Alfredon tapaan! Harri Syrjäsen Pasta Alfredo valmistuu helposti ja nopeasti.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 300 g broilerikuutioita
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 1/2 sitruuna
- 2 dl kermaa
- 1 dl valkoviiniä
- 8 dl mietoa kanalientä
- pieni nippu persiljaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- (parmesaania)
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen Pasta Alfredo:
- Pilko valkosipuli pieneksi. Silppua persilja.
- Lisää kuumaan kasariin oliiviöljyä ja lisää broileri ja valkosipuli.
- Paista broileriin väri ja lisää valkoviini, kiehauta ja lisää kanaliemi ja kerma. Kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia, kunnes pasta lähes kypsää.
- Purista sitruunanmehu ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keitä vielä hetken, kunnes pasta on kypsää. Lisää halutessasi parmesaania maun mukaan. Nosta annos lautaselle ja lisää päälle persiljasilppua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa