OHJE: Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää voisokerivaahtoon vuorotellen jauhoja ja vuorotellen piimää. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele 2/3 osaa taikinasta Amerikan muffinivuokien pohjalle ja reunoille (jätä 1/3 osa taikinaa vuokien kanneksi). Laita muffinivuokia 2 kpl päällekkäin, jotta kukot säilyvät ryhdikkäänä.
TÄYTE: Sekoita kaikki täytteen ainekset. (perunajauho siivilöitynä) Jaa täyte ruistaikinan päälle muffinivuokiin. Taputtele lopusta taikinasta marjatäytteen päälle kukoille kannet. Paista 185-asteisessa uunissa n. 26 minuuttia.
KAURAMANTELILASTUT: Yhdistä kuivat aineet. Lisää sulatettu voi (vähän jäähdytettynä) ja muna. Nostele taikinasta kukkurallisen teelusikan kokoisia nokareita pellille leivinpaperin päälle. Jätä reilusti leviämisvaraa ja paista 200-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia. Stanssaa pienehköjä tasaisia ympyröitä ja siirrä jäähtymään.
KARDEMUMMAKREEMI: Vatkaa kerma ja tuorejuusto vaahdoksi. Mausta sokereilla ja kardemummalla ja siirrä kreemi pursotinpussiin. Pursota jäähtyneiden kuningatarkukkojen päälle kardemummakreemi. Koristele mustikan lehdillä, vadelmilla, mustikoilla ja stanssatuilla kauralastuilla.