VALMISTUSAIKA: 1 tunti 15 minuuttia
TARJOILUASTIA: Sarpaneva Steel teräsvati 32 cm
+ sabayon ja hedelmät erilliseen kulhoon
VALMISTETTAVA MÄÄRÄ: 10 hlöä/1 kakku
KAKKU: Sekoita kookoskerma ja pandan. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Sekoita joukkoon kookosöljy ja jauhot. Vaahdota valkuaiset ja sokeri. Lisää joukkoon etikka ja suola. Yhdistä seokset. Kaada 18 cm irtopohjavuokaan. Vuoraa irtopohjavuoka ulkopuolelta foliolla. Paista kakkua vesihauteessa 170 asteessa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150 asteeseen ja paista vielä vähintään 30 minuuttia. Anna kakun olla hetki vuoassa ja kumoa tarjoilualustalle.
KOOKOSKUORRUTE: Sekoita ainekset kattilassa. Keitä kuorrutteeksi.
PÄHKINÄISET MATCHAKOOKOSPALLOT: Sekoita tomusokeri, pehmeä voi ja tuorejuusto. Lisää matcha, maapähkinävoi ja hasselpähkinärouhe. Jäädytä massa. Pyörittele palloiksi ja kuorruta kookoshiutaleilla. Viimeistele Pandan cake kookoskuorrutteella ja matchakookospalloilla.
SABOYON: Sekoita keltuaiset ja sokeri vispilällä. Lisää valkoviini. Valmista sabayon vesihauteessa. Jäähdytä (sekoita koko ajan). Pilko hedelmät ja kaada sabayonkastike niiden päälle. Tarjoa Sabayon erillisessä astiassa.