POHJA 1: Vaahdota kanamunat (kokonaiset) ja tomusokeri. Kääntele joukkoon siivilöidyt kuivat aineet. Lisää joukkoon sulatettu voi. Vaahdota valkuaiset, lisäten sokeria vähitellen. Kääntele valkuainen muun massan joukkoon. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteessa.
POHJA 2: Sulata suklaa ja voi. Puristele riisimuroja vähän pienemmäksi. Yhdistä ja sekoita raaka-aineet ja taputtele/kaulitse neliön malliseksi (1/4 uunipellistä).
Keitä siirappimaiseksi.
APRIKOOSIHILLOKE: Pehmennä aprikoosit keittämällä sokerilla maustetussa vedessä. Lisää vettä tarvittaessa. Aja sauvasekoittimella tasaiseksi.
Valmista suklaavoikreemi.
SUKLAAGANACHE: Kiehauta kerma. Kaada pilkotun suklaan päälle. Lisää lopuksi voi ja sekoita tasaiseksi.
PASSIONMOUSSE: Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä. Lämmitä passionpyre ja sulata siihen liivatelehdet. Lisää valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Vaahdota kerma ja yhdistä seokset. Kaada mousse pieniin puolipallosilikonimuotteihin (tarvittaessa voit penslata muotteja valkosuklaalla). Hyydytä.
KORISTEKEKSIT: Sekoita kaikki raaka-aineet hyvin. Jäähdytä massa. Pyöritä pieniksi palloiksi ja laita leivinpaperin päälle pellille (jätä runsaasti leviämisvaraa). Paista 170 asteessa. Muotoile.
KOKOAMINEN: Jaa (leikkaa) pohja 1 neljään samankokoiseen osaan (tarvitse kolme pohjaa 1 pohjasta). Tasoita reunat, että kaikki ovat samankokoisia (riisimuropohjan tulee olla myös samankokoinen). Kokoa kakku leikkuulaudan päälle, jolloin se on helpompi liikuttaa ja leikata.
Laita ensimmäiseksi pohja 1, aprikoosihilloke, ganache, pohja 2, kahvisiirappi, aprikoosihilloke, kreemi jne. Viimeiseksi kerrokseksi (kuorrutteeksi) tulee suklaaganache, jota ei ole vaahdotettu. Käytä valokuvaa apuna täyttämisessä ja koristelussa.
Viimeistele koristeet. Leikkaa kakku kymmeneksi (10) pitkänmalliseksi leivokseksi, joista kahdeksan (8) viimeistelet kuvan mukaisesti ja laitat tarjolle.