MasterChef Suomi: Savustetut raitajuuret, Sininen joukkue
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan kuudennessa jaksossa kilpailijoiden tuli valmistaa pieniä sormisyötäviä kello viiden teetarjoiluun.
Ainekset
- 3 raitajuurta
- Sokeria
- Suolaa
- Voita paistamiseen
- Savua
Appelsiini-vinaigrette
- ½ appelsiinin mehu
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 2 tl sokeria.
Valmistusohje
Viipaloi raitajuuret ohueksi ja paista voissa kypsäksi. Karamellisoi sokerilla. Laita kulhoon ja savusta. Tee appelsiini-vinaigrette sekoittamalla ainekset ja sekoita raitajuuret joukkoon.
APPELSIINI FRAICHE: Sekoita ainekset keskenään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"