MasterChef Suomi: Savustetut raitajuuret, Sininen joukkue

MasterChef23_annos__SININEN_JOUKKUE_EPS06_kuva_juuli_aschan_sveins_7828

MasterChef Suomi -sarjan kuudennessa jaksossa kilpailijoiden tuli valmistaa pieniä sormisyötäviä kello viiden teetarjoiluun.

Ainekset

  • 3 raitajuurta
  • Sokeria
  • Suolaa
  • Voita paistamiseen
  • Savua

Appelsiini-vinaigrette

  • ½ appelsiinin mehu
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 tl sokeria.

Valmistusohje

Viipaloi raitajuuret ohueksi ja paista voissa kypsäksi. Karamellisoi sokerilla. Laita kulhoon ja savusta. Tee appelsiini-vinaigrette sekoittamalla ainekset ja sekoita raitajuuret joukkoon.

APPELSIINI FRAICHE: Sekoita ainekset keskenään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.