Soseuta tehosekoittimella luumut, puolukat, boysenmarjat ja taatelit. Karamellisoi aprikoosi pannulla voissa, sokerissa ja appelsiinin kuoressa. Koristele ja viimeistele kanelilla
Makuja
MasterChef: Marjaisa hillo appelsiinitwistillä, Martinan resepti
Julkaistu 03.12.2024 20:45
MasterChef Suomi -sarjan joulujakson resepti.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- luumuja
- puolukoita
- boysenmarjoja
- taateleita
- appelsiini
- Valio voita
- sokeria
- muutama aprikoosi
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
MasterChef Suomi: Rosolliina, Sabinan reseptiMasterChef Suomi: Turunlinnan pehtoorin perinnerosolli muinaisilta ajoilta, Sannan reseptiMasterChef: Somejoulukortti rakkauspuuro, Ressun reseptiMasterChef: Puurolisuke Appelsiinitähdet, Sabina reseptiMasterChef: Kanelinen karviaishillo, Veronican reseptiMasterChef Suomi: Savustetut raitajuuret, Sininen joukkue