MasterChef VIP: Vietnamilaisittain maustetut jauhelihapasteijat – Anna Perhon resepti

MC2020VIP_EP08_Annoskuva_Suolainen_Anna_Kuvaaja_Sara_Forsius
Sara Forsius / Mtv3

MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.

Suolainen täyte

  • 200 g Jauhelihaa
  • 1 kpl Sipuli, pieni
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1/2 kpl Chili, punainen
  • 2 dl Riisiä, keitettynä
  • 1 rkl Kalakastiketta
  • Persiljaa
  • Minttua
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Valmista voitaikina ohjeiden mukaan.

Valmista täyte. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota öljyssä pannulla jauhelihan kanssa. Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta. Täytä voitaikinapalat suolaisella täytteellä. Paista ohjeenmukaisesti.

Kokoa annos. Koristele hienonnetulla chilillä ja tuoreilla yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.