Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Turunlinnan pehtoorin perinnerosolli muinaisilta ajoilta, Sannan resepti

MasterChef24_joulu_EPS01_SANNA_kuva_juuli_aschan_sveins_sveins__photo_juuli_aschan_branditoimisto_muud6925
Julkaistu 17.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulukauden resepti.

Ainekset

  • 2 punajuurta
  • 3 pientä porkkanaa
  • puolikas omena
  • puolikas sipuli
  • puolikas suolakurkku
  • kuohukermaa
  • punajuurimehua pieni tujaus
  • suolaa
  • kanelia

Valmistusohje

Paloittele porkkanat, punajuuret, omena ja suolakurkku sopivan kokoisiksi paloiksi. Sekoita maustumaan.

Vaahdota kuohukerma. Lisää joukkoon pieni loraus punajuurimehua (punajuurten keitinveden puutteessa). Sekoita ainekset ja mausta suolalla ja kanelilla.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit