Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Rosolli, Martinan resepti

MasterChef24_joulu_EPS01_MARTINA_kuva_juuli_aschan_sveins_sveins__photo_juuli_aschan_branditoimisto_muud6973
Julkaistu 17.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulukauden resepti.

Ainekset

  • 1 keitetty punajuuri
  • 1 keitetty porkkana
  • 1 keitetty peruna
  • 1 maustekurkku
  • 1 salottisipuli
  • korianteria hienonnettuna
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • suolaa
  • pippuria

Koristelu

  • prosciuttoa
  • omenaa

Kastike

  • ½ prk vispiä
  • ½ prk Dream fraichea
  • dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • loraus punajuurimehua

Valmistusohje

Pilko kaikki pieniksi kuutioiksi kulhoon. Purista päälle sitruunamehu ja mausta suolalla ja pippurilla. 

KORISTELU: Vaahdota kaikki ainekset keskenään tehosekoittimella. 

KASTIKE: Sekoita ainekset keskenään.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit