Valmista pasta. Vaivaa raaka-aineista tasainen pastataikina. Laita jääkaappiin lepäämään noin 15 minuutiksi. Valmista haluamasi mallista pastaa pastakoneella. Keitä suolavedessä noin 2 - 4 minuuttia.
Valmista maustetahna. Aja kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi maustetahnaksi. Kuullota maustetahnaa öljyssä pannulla. Sekoita keitetyn pastan joukkoon.
Valmista broileri. Valmista muista raaka-aineista paitsi broilerista maustetahna sauvasekoittimella. Leikkaa broilerin fileisiin tasku ja täytä se maustetahnalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita täytetyt broilerin rintafileet vakuumipussiin ja kypsennä 65 asteisessa sirkulaattorissa noin 45 minuuttia.
Kokoa annos. Koristele syötävillä kukilla ja yrteillä.