Negroni

Kuuluisa aperitiivi Milanossa ja maailmalla.

Ainekset

  • Campari
  • Cinzano Rosso
  • Gin
  • Jäätä
  • Appelsiinisiivu

Valmistusohje

Mittaa lyhyeen lasiin paljon jäitä, sitten 1 osa Camparia, 1 osa Cinzano Rosso vermuttia ja 1 osa giniä. Koristele appelsiinisiivulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!