BB-tähti Sofia Tuomola julkaisi rajun videon kauneusleikkauksen jälkeen

Sofia Tuomola ja Ella Toivainen lennähtivät Turkkiin kauneusleikkaukseen.

Big Brother Suomi -ohjelmassa syksyllä 2022 kilpaillut Sofia Tuomola kertoi muutama päivä sitten Instagram-tilillään matkustavansa Turkkiin plastiikkakirurgin veitsen alle. Hän ei tuolloin tarkentanut millaiseen operaatioon on menossa, mutta on nyttemmin jakanut someseuraajilleen videon, jossa esittelee kasvojaan ennen ja jälkeen leikkauksen.

Leikkauksen jälkeen taltioidussa videopätkässä Tuomola makaa sängyllä kasvot pakettiin käärittynä. Siteiden alta näkyy, että BB-tähdet kasvot ovat operaation jäljiltä rajusti turvonneet ja paikoin mustelmilla. 

Operaatiosta toipuminen vienee aikaa, jonka vuoksi leikkauksen todellinen lopputulos paljastunee vasta myöhemmin.

Hyvää huomenta Istanbulista! Tuomola kirjoittaa englanniksi videonsa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuomola on Turkissa ystävänsä, niin ikään Big Brother -ohjelmasta tutun Ella Toivaisen kanssa, joka hänkin kävi kauneusoperaatiossa. Toivainen kertoo Instagramin Tarinat-osiossa, että hänen operaationsa sujui hyvin, mutta hänen riesanaan ovat leikkauksen jälkeen olleet kova pahoinvointi ja päänsärky.

– Naama on tosi tosi turvonnut, kun tehtiin niin paljon kerralla, että palautumiseen menee kyllä aikaa. Oon lähinnä nukkunut koko päivän, päästiin hotellille jonkin aikaa sitten, otin päikkärit, kävin suihkussa ja söin soppaa. Tuli parempi olo! Toivainen kertoo voinnistaan Instagram-tarinassaan.

Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

Lue myös:

    Uusimmat