Ainakin yksi pidätetty Matthew Perryn kuolemaan liittyen

Matthew Perryn kuolemaan liittyen on tehty pidätys.

Viranomaiset ovat pidättäneet ainakin yhden ihmisen Frendit-tähti Matthew Perryn kuolemantapaukseen liittyen, lainvalvontaviranomainen kertoo Associated Pressille. NBC News kertoo, että pidätys tapahtui Etelä-Kaliforniassa varhain torstai-aamuna paikallista aikaa.

54-vuotias Perry menehtyi 28. lokakuuta 2023 Los Angelesin kodissaan. Joulukuussa ruumiinavausraportista paljastui, että näyttelijän kuolema johtui ketamiinin akuutista vaikutuksesta. Hukkuminen, sepelvaltimotauti ja buprenorfiinin vaikutukset lueteltiin myös myötävaikuttaviksi tekijöiksi hänen kuolemaansa, joka todettiin tapaturmaiseksi. Buprenorfiinia käytetään opioideista vieroittautumiseen. 

Ruumiinavauksessa todettiin, että Perry, joka oli tiettävästi ollut kuivilla 19 kuukautta, oli ketamiini-infuusiohoidossa, ja hänen viimeisin hoitonsa tapahtui vain puolitoista viikkoa ennen hänen kuolemaansa. Kuolemansyyntutkija kuitenkin totesi, että hänen elimistössään kuolinhetkellä ollut ketamiini ei voinut olla peräisin kyseisestä infuusiohoidosta, koska ketamiinin puoliintumisaika on 3–4 tuntia tai vähemmän.

Los Angelesin poliisi kertoi toukokuussa työskentelevänsä liittovaltion viranomaisten kanssa selvittääkseen, mistä Perryn käyttämä ketamiini oli peräisin.  

Lue myös:

    Uusimmat