Uusi käänne Matthew Perryn kuolintapaukseen liittyen: Viidelle syytteet, mukana kaksi lääkäriä

Matthew Perryn kuolintapauksessa ilmeni uusi käänne torstaina.

Viittä henkilöä vastaan ​​on nostettu syytteet Frendit-tähti Matthew Perryn kuolemantapaukseen liittyen, kertoo Reuters.

Reuters kertoo, että asianajaja Martin Estradan mukaan syytettyjen joukossa on kaksi lääkäriä ja Perryn avustaja. Estradan mukaan kolmikko olisi kuulunut "laajaan rikollisverkostoon", joka levitti suuria määriä ketamiinia Perrylle sekä muille henkilöille.

Syytetyt käyttivät hyväkseen herra Perryn riippuvuusongelmia rikastuakseen, Estrada sanoi Reutersin mukaan Los Angelesissa torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

Lukuisat yhdysvaltalaismediat, kuten Associated Press uutisoivat aiemmin torstaina, että viranomaiset ovat pidättäneet ainakin yhden ihmisen Perryn kuolemaan liittyen.

54-vuotias Perry menehtyi 28. lokakuuta 2023 Los Angelesin kodissaan. Joulukuussa ruumiinavausraportista paljastui, että näyttelijän kuolema johtui ketamiinin akuutista vaikutuksesta. Hukkuminen, sepelvaltimotauti ja buprenorfiinin vaikutukset lueteltiin myös myötävaikuttaviksi tekijöiksi hänen kuolemaansa, joka todettiin tapaturmaiseksi. Buprenorfiinia käytetään opioideista vieroittautumiseen. 

Ruumiinavauksessa todettiin, että Perry, joka oli tiettävästi ollut kuivilla 19 kuukautta, oli ketamiini-infuusiohoidossa, ja hänen viimeisin hoitonsa tapahtui vain puolitoista viikkoa ennen hänen kuolemaansa. Kuolemansyyntutkija kuitenkin totesi, että hänen elimistössään kuolinhetkellä ollut ketamiini ei voinut olla peräisin kyseisestä infuusiohoidosta, koska ketamiinin puoliintumisaika on 3–4 tuntia tai vähemmän.

Los Angelesin poliisi kertoi toukokuussa työskentelevänsä liittovaltion viranomaisten kanssa selvittääkseen, mistä Perryn käyttämä ketamiini oli peräisin.  

Ennen kuolemaansa Perry kertoi avoimesti kamppailustaan riippuvuuksien kanssa. 


 

Lue myös:

    Uusimmat