Amanda Harkimo muutti syöpää sairastavan isänsä luo hoitaakseen tätä: "Paras tapa, mihin voin käyttää aikaani"

Amanda Harkimo kertoo, tähtääkö vielä politiikkaan 1:24
Videolla Amanda Harkimo kertoo, tähtääkö vielä politiikkaan

Amanda Harkimo hoitaa isäänsä Royta.

Julkisuudesta tutut henkilöt ottivat toisistaan mittaa hyvän asian puolesta lauantaina 14. syyskuuta, kun Turun Veritas Stadionilla pelattiin Some vs TV-hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelu.

Salatut elämät -sarjasta tutun Axel Milliamin, somepersoona Vili Lehtelän sekä lasten ja nuorten kiusaamista sekä syrjäytymistä vastaan taistelevan Projekti Radikaali -järjestön järjestämässä tapahtumassa kerättiin rahaa Tyksin Majakkasairaalan lapsipotilaille sekä Projekti Radikaalille.

Tv-tiimissä hyvän asian puolesta pelasi muun muassa dj ja tv-kasvo Amanda Harkimo

Mitä ei tekisi hyvän takia? Siitä ei ole kauaa, kun olin pelaamassa sählyä ja nyt tulin pelaamaan futista. Hyvän takia teen mitä vaan, hän sanoi MTV Uutisten haastattelussa.

Harkimo kertoi, että hakiessaan politiikkaan Liike Nytin riveissä oli yksi hänen päätavoitteistaan lasten ja nuorten auttaminen. Hän totesi lasten olevan tulevaisuus.

Harkimolla on takanaan työntäyteinen keikkakesä dj-hommien merkeissä. Vapaa-aikansa hän on suurimmilta osin viettänyt perheensä ja erityisesti isänsä Royn kanssa.

Roy sairastaa syöpää, ja Harkimo pitää tästä huolta. Hän muutti hiljattain isänsä luo asumaan voidakseen hoitaa häntä.

Harkimo ei ole virallisesti isänsä omaishoitaja, mutta kertoi olevansa kuitenkin tämän niin sanottu päähoitaja. Oman isän hoitaminen on ollut Harkimolle liikuttavaa ja aika ajoin rankkaa.

– Mutta minusta tuntuu, että vaikka menettäisin mitä vain sen ympärillä, en silti menetä mitään. Se on paras tapa, mihin voin käyttää aikaani, Harkimo sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat