Mari Valosaarelta mystinen vastaus sinkkukysymykseen: "Voihan se olla, että sieltä voi satoa kerätäkin"

Mari Valosaari saapui jalkapallo-otteluun sormi paketissa: ”Tyttärelläni on samaan aikaan ranne poikki” 1:01
Video: Mari Valosaari saapui jalkapallo-otteluun sormi paketissa: "Tyttärelläni on samaan aikaan ranne poikki"

Mari Valosaari kertoi MTV:lle kuulumisiaan Some vs TV-hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelussa.

Julkisuudesta tutut henkilöt ottivat toisistaan mittaa hyvän asian puolesta lauantaina 14. syyskuuta, kun Turun Veritas Stadionilla pelattiin Some vs TV-hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelu.

Salatut elämät -sarjasta tutun Axel Milliamin, somepersoona Vili Lehtelän sekä lasten ja nuorten kiusaamista sekä syrjäytymistä vastaan taistelevan Projekti Radikaali -järjestön järjestämässä tapahtumassa kerättiin rahaa Tyksin Majakkasairaalan lapsipotilaille sekä Projekti Radikaalille.

Tv-tiimissä pelannut radiojuontaja Mari Valosaari kuvaili MTV Uutisille pelaavansa enemmän tyylillä kuin taidolla.

Minähän en ole pelannut jalkapalloa koskaan ja olen tänään ensimmäistä kertaa elämässäni nappikset jalassa, hän nauroi.

Tyksin Majakkasairaalan osalta ottelusta saadut voitot lahjoitettiin Kummien kautta lapsipotilaiden viihtyvyyteen ja Projekti Radikaalin osalta kiusaamisen ja syrjäytymisen vastaiseen työhön. Valosaari kertoi pitävänsä niin pienten potilaiden viihtyvyyttä kuin kiusaamisen ehkäisemistäkin valtavan tärkeinä asioina. 

– Keräsimme juuri Radio Novalla mielettömän summan lastenklinikoiden Kummeille. Myös kiusaamisen ehkäiseminen on tosi tärkeää, Valosaari sanoi.

– Minä olen sellainen, että jos näen jossain, että lapsia kiusataan, niin minä puutun aina. Ihan sama, ovatko kyseessä minun lapseni, naapurin lapset tai aivan tuntemattomat lapset, niin menen sanomaan, että nyt nätimpää käyttäytymistä, puhukaa nätimmin toisille. Se on minulle sydämen asia, hän jatkoi.

MTV Uutiset tiedusteli Valosaarelta myös tämän viimeaikaisista kuulumisista sekä sinkkukesästä. Radiojuontaja antoi kysymykseen mystisen vastauksen.

– Kesähän on ollut kuuma ja kyllähän tässä sinkkuna on oltu. Sanotaanko näin, että voihan se olla, että sieltä voi satoa kerätäkin, hän nauroi. 

Lue myös:

    Uusimmat