Anthony Joshua tyrmättiin täysin – tähän supertähti sortui: "Hänellä oli yksi ongelma"

Daniel Duboi löi Anthony Joshuan! Tyrmistyttävä jättiyllätys raskaansarjan MM-ottelussa 0:36
Daniel Dubois tyrmäsi Anthony Joshuan loppuunmyydyllä Wembleyllä.

Ukrainalainen mestarinyrkkeilijä Oleksandr Usyk uskoi nähneensä ratkaisevan ongelman Anthony Joshuan tekemisessä, kun raskaansarjan supertähti koki karvaan tappion Daniel Dubois'lle Lontoon MM-ottelussa lauantai-iltana.

Dubois puolusti menestyksekkäästi IBF:n raskaansarjan titteliään 96 000 katsojan edessä Wembleyllä, kun hän päihitti maanmiehensä viidessä erässä.

Usyk, joka on voittanut Joshuan kahdesti, näki brittitähden liikkumisessa merkittävän erheen. Ottelua paikan päällä seurannut ukrainalainen nosti esiin ongelman Joshuan jalkatyöskentelyssä.

– En järkyttynyt, koska se on nyrkkeilyä. Daniel Dubois oli tänään parempi, Usyk sanoi Metron mukaan kysyttäessä, oliko hän järkyttynyt ottelun lopputuloksesta.

– Hänellä (Joshualla) oli yksi ongelma, koska tämä asento [taaksepäin nojaaminen] on vaarallinen. Jos haluat astua taaksepäin, tee se näin [liikuttamalla jalkojasi], äläkä näin [nojaamalla taaksepäin], koska se on vaarallista, Usyk jatkoi elehtien.

Myös Usykin promoottori Alexander Krassyuk antoi Joshualle rapaa hänen heikosta esityksestään.

– Jalkatyö oli ongelma, mentaliteetti oli ongelma, kaikki oli ongelma, Krassyuk sanoi.

– Luulin näkeväni miehen, jolla oli vain AJ:n kasvot, mutta joka oli todellisuudessa täysin eri ihminen. Hän ei näyttänyt siltä, miltä odotimme hänen näyttävän.

Joshua myönsi itsekin sortuneen useampaan virheeseen.

– Minulla oli nopea ja terävä vastustaja, sekä paljon virheitä omasta puolestani, hän myönsi jälkeenpäin BBC:n mukaan.

34-vuotias Joshua on nyt kärsinyt neljä tappiota ammattilaisurallaan, jolla voittoja on kertynyt komeat 28 kappaletta. Joshua oli painoluokan maailmanmestari vuosina 2016-2019 sekä 2019-2021.

Lue myös:

    Uusimmat