Anthony Joshuan olemuksesta hämmästyttävä havainto – pian mestari oli kanveesissa

Daniel Dubois löi Anthony Joshuan! Tyrmistyttävä jättiyllätys raskaansarjan MM-ottelussa 0:36
Daniel Dubois nukutti Anthony Joshuan Wembleyn kehässä.

Nyrkkeilyn jättiottelussa Anthony Joshuan tyrmänneen Daniel Dubois’n valmentaja hämmästelee ex-mestarin olemusta Wembleyn illassa.

Dubois pudotti lauantai-iltana Joshuan kanveesiin viidennessä erässä säilyttäen IBF-liiton raskaansarjan tittelinsä.

Ottelu oli Dubois’n varsin yksipuolista näytöstä. Voittajan valmentaja Don Charles jopa hämmästeli sitä, miten lyödyltä painoluokkansa suuriin vielä muutama vuosi sitten laskettu Joshua näytti.

– Minun keskittymiseni on omassa tekemisessämme, mutta tunnen Anthony Joshuan silti erittäin hyvin, Charles aloitti talkSPORTin haastattelussa.

– Mutta kun katsoin kehän toiselle puolelle, näin miehen, joka oli kuin transsissa, Charles hämmästeli.

Joshuan olemus antoi valmentajalle vahvan tunteen siitä, että ottelu tulee päättymään Dubois’n voittoon.

– Hän näytti kuin olisi hypnoosissa. Olen kokenut, ja osaan poimia asioita. Ajattelin, että ”me saimme sinut”, koska en tunnistanut tuntemaani henkilöä.

– Sanottiin, että Daniel tuntisi lavakauhua, mutta hän (Joshua) näytti mieheltä, joka oli sokkitilassa. Hän ajatteli, että ”voi luoja, tämä on totta”. Hän pystyi myös aistimaan vastapuolen energian, Charles kommentoi.

34-vuotiaan entisen maailmanmestarin ura näyttää nyt olevan vedenjakajalla. Tappio oli Joshualle uran neljäs Andy Ruiz juniorille vuonna 2019 sekä Oleksandr Usykille vuosina 2021 ja 2022 tulleiden häviöiden jälkeen.

– Häntä ei vain tyrmätty, vaan hänet lyötiin nyrkkeilytaidossa, fiksuudessa ja taistelutahdossa, ja lopulta hän joutui myös vahvemman, nuoremman ja parempikuntoisemman vastustajan kiusaamaksi, tylytti entinen mestariottelija Barry Jones 5 Live Boxing -podcastissa.

Lue myös:

    Uusimmat