Carlo Ancelotti otti kantaa raiskauksesta epäillyn Kylian Mbappen tilanteeseen

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti odottaa Kylian Mbappen olevan kentällä lauantaina, kun joukkue kohtaa vieraissa Celta Vigon. Mbappeen kohdistuvaan raiskausepäilyyn Ancelotti ei halunnut ottaa kantaa.

Ruotsalaismediat kertoivat alkuviikosta, että Mbappea epäillään raiskauksesta. Epäilty teko tapahtui viime viikolla tukholmalaisessa Bank-hotellissa. Mbappe yöpyi hotellissa vieraillessaan kaupungissa maajoukkuetauon aikana.

Real Madridin pelit Espanjan La Ligassa jatkuvat lauantaina, kun joukkue kohtaa vieraissa Celta Vigon. Madridin italialaisvalmentaja Carlo Ancelottin mukaan Mbappe on mukana ottelussa.

– Nämä 15 päivää  (maaottelutauon aikana) ovat auttaneet häntä. Hän on hyvässä kunnossa, hän on onnellinen ja odottaa innolla pelaamista huomenna. Hän on tärkeä joukkueelle, Ancelotti sanoi Aftonbladetin mukaan lehdistötilaisuudessa.

Ancelotti ei halunnut tilaisuudessa puhua Mbappen raiskausepäilyistä. 

– Hänellä on ollut vapaata, jota hän tarvitsi. En kommentoi spekulaatioita. Puhun pelaajieni kanssa päivittäin, ja tällä hetkellä kyse on pelkästä spekulaatiosta, Ancelotti sanoi.

Mbappe jäi pois Ranskan maajoukkueen Kansojen liigan otteluista vedoten lihasvammaan. Maajoukkuevastuiden sijaan ranskalaistähti matkusti Tukholmaan. 

Ancelottin mielestä tapauksessa ei ollut mitään erikoista.

– Hän oli vapaalla. Pelaajat voivat mennä, minne haluavat, kun ovat vapaalla. Minä menin Lontooseen, eikä minun tarvinnut kysyä keneltäkään lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat