Ensitreffit alttarilla -Jenni yllättyi heti hääpäivänään iloisesti erityisesti yhdestä Jyrki-puolisonsa piirteestä: "Tullut tosi nopealla aikataululla ilmi"

Jyrki sai Jennin liikuttumaan kertoessaan, mitä ajatteli nähdessään vaimonsa ensi kertaa 0:43
Videolla: Jyrki sai Jennin liikuttumaan kertoessaan, mitä ajatteli nähdessään tämän ensi kertaa

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Jenni ja Jyrki tunnelmoivat hääpäiväänsä ja ensitunnelmiaan MTV Uutisille.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella helsinkiläinen Jenni ja kotkalainen Jyrki sanovat toisilleen tahdon Hirvihaaran Kartanossa Mäntsälässä. MTV Uutiset oli paikalla kaksikon häissä ja jututti tuoreen avioparin vihkimisen jälkeen. Sekä Jyrki että Jenni totesivat haastattelussa, että toisen vierellä tuntui luonnolliselta olla.

– Ensimmäiset fiilikset ovat minulla ainakin todella hyvät. On kivaa, että hän on tässä vieressä. Luonnollinen olo, tuntuu, että asiat ovat vain menneet tähän, että olemme nyt tässä yhdessä, Jyrki sanoi vaimoaan katsoen.

– On helppo olla, luonnollinen. Kaikki se odotus on nyt päättynyt ja hyvin päättyikin, Jenni sanoi hymyillen.

Jyrki paljasti väittäneensä ennen häitä kiven kovaa, ettei häntä jännitä. Toisin kuitenkin kävi, kun hääpäivän aamu valkeni. Hän kuitenkin lisäsi, että on ollut enimmäkseen rauhallisin mielin tulevan suhteen.

– Sydän ei ole päässyt tykyttämään miljoonaa jännityksestä, vaan jostain ihan muusta syystä, hän sanoi.

Jenni sen sijaan nauroi olleensa jännityksen suhteen aivan päinvastaisissa tunnelmissa kuin aviomiehensä: Yöunet menivät, ruoka ei maistunut ja uhkakuvat laukkasivat mielessä ennen häitä.

 – On ollut jostain syystä sellainen perusajatus, että mikä voisi mennä pieleen. Sitä miettii, että jos heitänkin kuperkeikan alttarille kävellessäni tai mitä jos, mitä jos, mitä jos… Sitten kun on nähnyt unta sellaisesta kolmemetrisestä viikingistä, että mitä jos hän onkin semmoinen, apua sentään, hän kertoi.

– Mutta kaikki menikin juuri niin kuin piti ja kaikki tuntui niin hyvältä ja luonnolliselta, hän jatkoi.

Jyrkin mukaan parille tuli ensivaikutelman perusteella tunne, että heidän on helppo olla toistensa kanssa. Jenni myös lisäsi, että heille tuli jo ensimmäisten minuuttien perusteella ajatus, että heissä on paljon samaa.

– Heti alkoi semmoinen pieni kettuilu, jos näin voi sanoa. Tulimme heti tosi hyvin toimeen ja oli niin helppoa ja luonnollista olla. Siitä tilanteesta nautti, eikä se ollut väkinäistä, tai että olisi pitänyt esittää jotain, Jenni tunnelmoi.

Jenni oli aiemmin ilmaissut tarvitsevansa kumppanikseen sellaisen ihmisen, joka osaa myös sanoa hänelle vastaan. Hän saikin kokea asian saralla positiivisen yllätyksen jo hääpäivänään. 

– Se on jo tullut tosi nopealla aikataululla ilmi. Ajattelen, että jes, hyvä, tarvitsen tällaisen kumppanin, joka laittaa nyrkin pöytään. Olen siitä positiivisesti yllättynyt, Jenni iloitsi.

Alla olevalla videolla Jenni ja Jyrki kertovat, mitä odottavat liitoltaan ja miten he suunnittelivat jatkavansa hääpäivänsä!

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat