Ensitreffit alttarilla -Taina paljasti MTV:lle jäätyneensä hetkellisesti nähdessään Matin ensi kertaa

Minkälaisen kuvan olette ennättäneet saada toisistanne hääpäivänne aikana, Matti ja Taina? 1:32
Minkälaisen kuvan olette ennättäneet saada toisistanne hääpäivänne aikana, Matti ja Taina?

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Taina ja Matti tunnelmoivat hääpäiväänsä ja ensitunnelmiaan MTV Uutisille.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella tamperelainen Taina ja oululainen Matti saivat toisensa Bodomin kartanolla Espoossa. MTV Uutiset oli paikalla kaksikon häissä ja jututti tuoreen avioparin vihkimisen jälkeen.

Sekä Taina että Matti kertoivat hääpäivän sujuneen hyvissä tunnelmissa. He molemmat totesivat tulevansa hyvin juttuun toistensa kanssa.

– Helppo olla lähellä. Se on kiva, Taina sanoi.

Matti kertoi luovineensa kohti h-hetkeä odottavan innostuneissa tunnelmissa. 

– Jälkikäteen tuli se, että kyllä sitä jollain tapaa jännitti. Mutta se jännityksentunne tuli vasta myöhemmin, Matti sanoi.

Taina puolestaan kertoi säästyneensä jännitykseltä aina siihen saakka, kunnes tuli aika astella alttarille. Hän kuvaili jäätyneensä hetkellisesti, kun Matti kääntyi ensi kertaa häntä kohti. 

Kun kaksikon katseet kohtasivat ensimmäistä kertaa, ajatteli Taina Matin olevan sympaattisen ja lämminhenkisen oloinen, hyvännäköinen mies. Matti puolestaan paljasti oman ensireaktionsa olleen hitusen pinnallisempi.

– Katsoin, että vau, hän sanoi.

– Kyllä sinun silmäsi ja hymysi veivät mukanaan, hän jatkoi vaimoaan katsoen.

Pari toivoo, että heidän liittonsa jatkuisi koko heidän loppuelämänsä ajan. He totesivat, että ovat tulleet tekemään töitä sen eteen. 

– Kyllä minä kaikkeni teen sen eteen, että tämä onnistuu. Ei tietenkään väkisinkään, mutta totta kai sitä toivoo ja yrittää, Matti tuumasi. 

– Minulla on sellainen ajatus, että se tulee, mikä on tarkoitettu. Kaikki menee niin kuin pitää, Taina säesti.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat