Ensitreffit-Jennin isä Antti Muurinen teki oitis havainnon tyttärensä ja tämän puolison Jyrkin ensikohtaamisesta

Millaisia ajatuksia Jennin vanhemmilla heräsi Jyrkistä? 0:59
Katso video: Millaisia ajatuksia Ensitreffit-Jennin vanhemmilla Antilla ja Eevalla heräsi tyttärensä puolisosta Jyrkistä?

Ensitreffit alttarilla -Jennin vanhemmat Eeva ja Antti kertoivat MTV Uutisille tunnelmiaan tyttärensä avioitumisen jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella toisilleen ennestään tuntemattomat Jenni  ja Jyrki sanovat toisilleen "tahdon" Hirvihaaran Kartanossa Mäntsälässä.

MTV Uutiset oli paikalla seuraamassa parin suurta päivää. Jennin äiti Eeva sekä isä, jalkapallovalmentajana tunnettu  Antti Muurinen kertoivat vihkimisen jälkeen MTV uutisille toivovansa, että tuore aviopari löytää oikean sävelen, heidän liittonsa jatkuu pitkään ja pari rakastuu tulisesti. 

– Ainahan sitä toivoo lapselleen ennen kaikkea terveyttä, rakkautta ja pärjäämistä. Kivalta tuntuu tämä tilanne, Eeva sanoi.

Morsiamen Antti-isä pisti merkille, että Jennistä ja Jyrkistä paistoi ensikohtaamisen hetkellä läpi iloisuus ja tyytyväisyys.

– Matka on tietysti pitkä ja koskaan ei tiedä, mitä elämä tuo tullessaan, mutta alku näytti hyvältä. Minusta näyttää siltä, että heillä on hyvä mahdollisuus onnistua, Antti sanoi.

Kun Eeva-äiti kuuli tyttärensä aikeista hakea mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan, oli hänellä heti selkeä mielipide asiaan.

– Jes! Rohkea veto! Olin, että hienoa, anna palaa vaan, hän muisteli nauraen.

Isän reaktio oli sen sijaan hillitympi. Hän kannusti tytärtään yrittämään, mutta empi, koska tämä ei välttämättä pääsisi mukaan ohjelmaan, sillä hakijoita on sankoin joukoin. 

– Kun tulikin tieto, että hän on kolmen joukossa, aloin miettiä, että voi hemmetti, tästähän taitaa tullakin jotakin. Kun se toteutui, niin hyvältä tuntui. Ja se oli nimenomaan tärkeää, miten Jenni koki asian. Se oli iloista ja luontaista, että nyt hän menee naimisiin, ja katsotaan sitten, mitä tulee, Antti sanoi.

Yllä olevalla videolla Jennin vanhemmat Eeva ja Antti kertovat, millaisia ajatuksia heillä heräsi Jyrkistä.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat