Ensitreffit-Annan mukaan hänen puolisonsa Hai pelästyi, kun sai kuulla hääpuheessa yhden asian vaimostaan: "Häntä rupesi vähän jo hirvittämään"

Hai oppi puolisostaan uuden asian kesken MTV:n haastattelun: "En tiennyt!" 1:27
Videolla: Hai oppi puolisostaan uuden asian kesken MTV:n haastattelun: "En tiennyt!"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Hai ja Anna tunnelmoivat hääpäiväänsä ja ensitunnelmiaan MTV Uutisille.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella toisilleen ennestään tuntemattomat Anna ja Hai saavat toisensa Hotel Rantapuistossa Helsingissä. MTV Uutiset oli paikalla kaksikon häissä ja jututti tuoreen avioparin vihkimisen jälkeen. He kertoivat MTV:lle hääpäivänsä sujuneen hyvissä tunnelmissa.

– Olen tosi iloinen, että se oli juuri Anna, hän on tosi paljon minun tyyppiäni. Alkujännitystä oli siinä, kun sain luvan kääntyä (alttarilla), mutta on tosi lämmin ja läheinen fiilis Annan kanssa, Hai sanoi.

Myös Anna kertoi olleensa jännittynyt alttarille astellessaan. Hän kuitenkin tunsi kertomansa mukaan olonsa helpottuneeksi ja varmaksi heti, kun hän näki Hain. 

– Ja mitä enemmän tässä on kulunut tunteja vihkimisestä, sitä enemmän huomaan, miten helppoa hänen seurassaan on olla ja miten voin olla täysin ilman filtteriä ja sanoa kaikki ne asiat, mitä tuleekin sillä hetkellä mieleen. Ja onhan hän myös ihan todella komea, ja tuntuu luontevalta olla tässä hänen vieressään, Anna sanoi.

Kun Annan silmät osuivat ensi kertaa Haihin, sai hän tulevasta aviomiehestään itsevarman kuvan. Hän kiinnitti huomiota Hain ryhdikkyyteen ja raamikkuuteen.

– Joo, olin melkein itsevarmana, Hai nauroi.

Hai kuitenkin sanoi, että hänen jännityksensä purkautui sillä sekunnilla, kun hän näki tulevan vaimonsa alttarilla. 

Anna pisti kaksikon hääpäivänä merkille, että Hai on rento ja hauska tyyppi, eikä hänen tarvitse pelätä, ettei Hai ymmärtäisi hänen vitsejään. Annan huomioiden mukaan kaksikolla on myös samanlainen tyyli kommunikoida keskenään.

Hai lisäsi listaan myös sen, että kosketus on heidän välillään luonnollista.

– Anna pystyy vain nojautumaan minuun ja pitämään kädestäni kiinni. Se on tuonut minulle tosi turvallisen olon, Hai sanoi.

Annan mukaan hänen siskonsa oli sanonut toivonsa Annan rinnalle rauhallista tyyppiä, joka voisi tasapainottaa häntä. Hai oli kuitenkin oitis kertonut Annalle olevansa suorituskeskeinen aivan kuten Annakin.

 – Vähän, että vakka kantensa valitsee. Turha toivoa mitään balanssia sen enempää, suoraan vaan syvään päätyyn. Ehkä me sitten harjoittelemme rauhallisuutta yhdessä, Anna sanoi. 

Anna odottaa kaksikon liitolta suurta seikkailua. Hän on ollut elämäntilanteensa puolesta täysin valmis prosessiin ja kokee, että tästä voi tulla mitä vain. 

– Totta kai aika sen vasta näyttää, että mihin suuntaan tämä lähtee, miten löydämme yhteisen sävelen ja minkälaisia haaveita meillä on, mutta kyllä minä odotan tätä tosi paljon ja olen avoin kaikelle mahdolliselle, mitä se voi tuoda tullessaan, hän sanoi.

Hai kertoi olevansa puolisonsa kanssa samoilla linjoilla. Hän odottaa, että kaksikko pääsee rakentamaan suhdettaan yhdessä ja että he pystyvät tuomaan itsestään esiin tärkeitä asioita.

– Minä kiinnostun sinun asioistasi ja sinä minun asioistani, voimme tehdä niitä yhdessä. Jos sinä tykkäät urheilusta, niin hei, meillä on jo tosi tärkeä mielenkiinnonkohde, Hai sanoi puolisoaan katsoen. 

– Paitsi että Hai vähän pelästyi, kun hän kuuli puheesta, että minä treenaan maratonia varten. Se kyllä häntä rupesi vähän jo hirvittämään. Mutta sanotaan, että urheilu muodossa kuin muodossa, niin me otamme sen, Anna nauroi.

Alla olevalla videolla Anna ja Hai kertovat, millaisia tunteita kävivät läpi hääpäivänään!

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat