Esapekka Lapilta tiukka linjaus tulevaisuudestaan – edes 50 miljoonaa euroa ei riitä

Esapekka Lappi Suomen MM-rallissa: "Makeinta hommaa" 0:57
Esapekka Lappi edessä olevasta Suomen MM-rallissa: "Makeinta hommaa"

Hyundain Esapekka Lapin tulevaisuus on tällä hetkellä auki. Lappi ajaa tällä kaudella vain valikoituja kisoja, mutta tämän kauden jälkeen suomalaisen tulevaisuus on jälleen auki.

Jatkaako Lappi osa-aikaisena kuljettajana? Jatkuuko ura Hyundailla tai kiinnostaako rallin ajaminen huipputasolla enää ylipäätään?

Siinä on joukko kysymyksiä, joita ainakin moni suomalainen rallin ystävä tällä hetkellä pohtii.

– Olen ollut nyt niin hyvin lomalla tuosta tallipäälliköstäkin, että vasta keskiviikkona tuli ensimmäinen viesti, että "miten menee". Siitä on ikuisuus, kun olemme edellisen kerran jutelleet, Lappi kertoi Rallit.fille Latvian MM-rallin alla.

– Nyt ei ole ollut kyllä minkäänlaista keskusteluja. Katsotaan nyt ensin nämä pari kisaa. Jos näissä ajaa hyvin, niin eiköhän sitä silloin ainakin saa jatkaa, Lappi jatkoi.

Lappi on kertonut tänä vuonna useaan otteeseen nauttineensa osa-aikaisena kuljettajana toimimisesta. Tätä taustaa vasten näyttäisi siltä, ettei Lappi ole palaamassa enää täysipäiväiseksi kuljettajaksi MM-sarjaan.

– Tällä hetkellä tuntuu ainakin tosi hyvältä tämä ratkaisu. Osa-aikaisuus voisi kyllä kiinnostaa, Lappi kertoi.

Rallia ajamalla saa myös ihan hyvin rahaa. Jos siis tarpeeksi hyvä tarjous tulisi eteen, niin tarttuisiko Lappi siihen ja ajaisi kokonaisen kauden taas MM-sarjassa?

– Ei. Ei se rahan määrä sitä ratkaise, Lappi linjasi tiukasti.

– Raha ei kuitenkaan onnea tuo. Se mahdollistaa asioita, mutta vaikka he tarjoaisivat minulle 50 miljoonaa, niin en ajaisi silti täyttä kautta, Lappi julisti.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat