Gnistanin loppukauden pelipaikka selvisi

Gnistan-pelaajilta paloivat nappiksetkin – futisseuralla riittänyt sulateltavaa 2:10
Näin Gnistanissa reagoitiin kotistadionin tulipaloon.

Veikkausliigassa pelaava Gnistan pelaa loppukauden kotiottelunsa Helsingin Bolt Arenalla.

Täksi kaudeksi Veikkausliigaan nousseen Gnistanin kotistadion tuhoutui tulipalossa aiemmin heinäkuussa, eikä joukkue kykene pelaamaan kotikentällään enää tällä kaudella.

Gnistan kertoi sunnuntaina, että se pelaa loppukauden kotipelinsä HJK:n kotikentällä Bolt Arenalla.

 – Olemme todella tyytyväisiä, että saimme nyt ratkaistua tämän asian. Kaikille optimaalisen ja nopean ratkaisun löytyminen keskellä aktiivisinta jalkapallokautta oli ymmärrettävästi todella haastavaa, ja vaati ja tulee vaatimaan jatkossakin joustavuutta kaikilta eri osapuolilta. Tässä kohtaa haluankin välittää kiitokset HJK:lle, Helsinki Rock and Roll Oy:lle ja Helsingin kaupungille asioiden nopeasta edistämisestä ja hyvästä yhteistyöstä, Gnistanin toimitusjohtaja Ilkka Vanala kertoo seuran tiedotteessa.

Toinen vaihtoehto Gnistanin pelipaikaksi oli Vantaalla sijaitseva Myyrmäen stadion, mutta seura päätyi valitsemaan Bolt Arenan.

Teimme valinnan kokonaisuuden perusteella, mihin vaikuttivat urheilutoiminnan toimivuus, kaupallinen kokonaisuus, ottelutapahtumien operointi ja saavutettavuus. Töölön suhteen lyhyessä ajassa on saatu jo paljon asioita sovittua. Joukkueen arjen pyörittämisessä on kuitenkin vielä asioita ratkaistavina. Näiden suhteen luotan siihen, että Helsingin kaupungista löytyy halua ratkaista loputkin avoinna olevat asiat pika-aikataululla ensi viikolla, Vanala kommentoi.

Gnistan isännöi ensimmäisen kerran Veikkausliiga-ottelua Bolt Arenalla 4. elokuuta, jolloin VPS saapuu Helsinkiin.

Lue myös:

    Uusimmat