Oulunkylän tulipalokatastrofin kokenut Veikkausliigaseura teki kovan värväyksen

Valtaisa tuho – tältä Gnistanin kotistadionilla näyttää jälkisammutusvaiheessa 1:14
Video: Valtaisa tuho – tältä Gnistanin kotistadionilla näyttää jälkisammutusvaiheessa

Lauantaina tulipalovastoinkäymisen kokenut Veikkausliigaseura Gnistan kertoo nyt hieman positiivisempia uutisia.

Gnistan vahvistuu muun muassa FC Hongasta, HJK:sta ja KuPS:sta tutulla Tim Väyrysellä.

Väyrynen, 31, teki Gnistanin kanssa vuoden 2025 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Väyrynen on pelannut urallaan 137 Veikkausliiga-ottelua, joissa hän on paukuttanut 61 maalia. Suomen pääsarjan lisäksi Väyrynen on pelannut uransa aikana Saksassa, Hollannissa, Albaniassa ja Sveitsissä.

– Veikkausliigan pelillinen vaade on kova, ja tarvitsemme lisävahvistuksia varmistaaksemme kilpailukykymme myös loppukaudelle. Tavoitteenamme on edelleen pelata Veikkausliigaa Oulunkylässä myös ensi kaudella. Aloitimme joukkueen vahvistamiseen tähtäävät toimenpiteet jo hyvissä ajoin kesäkuun lopussa, ja on hienoa päästä nyt muuten murheellisten aikojen keskellä, kertomaan tästä erittäin positiivisesta asiasta, Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Vanala kommentoi.

Vanalan mukaan Gnistanin ja Väyrysen asiat olivat jo ”pitkälti sovittuna” ennen Oulunkylän lauantaista tulipaloa.

Oulunkylän Musta Pekka Areenan pääkatsomo tuhoutui täysin rajussa palossa. Sen vaikutukset ulottuivat myös pääkatsomon alla olleisiin Gnistanin edustusjoukkueen tiloihin.

– Lauantain katastrofiin liittyen, haluan nöyränä todeta, että olemme äärimmäisen kiitollisia kaikesta tuesta ja avusta, mitä olemme seurana saaneet, Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Vanala kiittelee.

Gnistan on tällä hetkellä sarjassa sijalla 10. Se on ottanut alkukauden 15 ottelusta yhteensä 13 pistettä. Sarjaa johtaa KuPS (28 pistettä).

Lue myös:

    Uusimmat