Hiihtotähdillä keitti yli kesken maailmancupin kisan – "Hän kysyi, haluanko tapella"

Ruotsin William Poromaa ja Norjan Mattis Stenshagen ovat ottaneet tiukasti yhteen maastohiihdon maailmancupin kisoissa. Stenshagen paljastaa VG:lle tuoreen konfliktin aggressiivisen luonteen.

Norjalainen maastohiihtäjä Mattis Stenshagen kertoo VG:n haastattelussa löytäneensä itselleen taisteluparin maailmancupin kilpailussa. Hän sanoo ajautuneensa kahinoihin erityisesti Ruotsin William Poromaan kanssa.

– Se on enimmäkseen satunnaista, mutta olemme tulleet kilpakaksikoksi ladulla. Olemme usein lähellä toisiamme väliaikalähdöissä. Sitten ajelemme toistemme suksien päältä ja louskutamme leukojamme toisillemme, Stenshagen kuvailee.

Oberhofissa meno yltyi varsin tuliseksi kaksikon välille.

– Hän astui suksieni päälle ja minä työnsin hänet pois. Sitten hän kysyi, haluanko tapella. Minussa oli paljon adrenaliinia ja vastasin, että selvittäisimme välimme maalialueella, Stenshagen kertoo.

Tappeluun ei kuitenkaan kumpikaan kilpailun jälkeen halunnut enää ryhtyä.

Aftonbladetin haastattelema Poromaa myöntää kuumentuneet tunteet Stenshagenin kanssa ja vahvistaa tämän kertomuksen Oberhofin kilpailusta.

– Tietenkin välillä kuumenee. Me kumpikin olemme teräväkielisiä. Silloin voi joskus tulla kovia sanoja. Mutta meidän välimme eivät ole mitenkään happamat, Poromaa vannoo.

Lue myös:

    Uusimmat