Huippukokki vinkkaa: Näin valmistat täydellisen lehtipihvin

Lehtipihvi on tuttu herkku ravintoloiden ruokalistoilta.Shutterstock
Julkaistu 18.10.2013 12:52

HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogissa selviää, kuinka kotioloissa valmistuu onnistuneesti monelle tuttu lehtipihvi.

Ravintoloista tuttu kestohitti on lehtipihvi, joka on ollut yksi suomalaisten suosikeista jo vuosikymmenten ajan. Sen laittaminen kotioloissa on oikeilla vinkeillä valmistettuna yllättävän helppoa, ja paistamiseen menee parhaimmillaan alle minuutti! Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka sinäkin onnistut!

Raaka-aineeksi lehtipihville sopii erityisen hyvin naudan sisäpaisti tai ulkofilee, mutta lehtipihvejä valmistetaan myös vaikkapa porsaan ulkofileestä.

– Lehtipihvin nuijiminen käy parhaiten niin, että liike tehdään pihvin keskeltä reunoille päin. Siten pihvistä tulee tarpeeksi ohut, eikä se repeile, Honkaniemi neuvoo blogissaan.

Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka täydellinen lehtipihvi valmistuu!



Lue myös:

Lihaa voi valmistaa monella tapaa

Lihakoulu: Mitä porsaan eri osista voi valmistaa?

Lihakoulu: Mitä naudan eri osista voi valmista?

Kuvat: Shutterstock

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle