Hyypiä pilkkutuomiosta: Paita revittiin shortseista

Suomi voitti lauantaina vaikeuksien kautta Azerbaidzhanin 1-0 (0-0) MM-karsintaottelussa Helsingin Olympiastadionilla. Huuhkajien voittomaaliin johtanut rangaistuspotku tuomittiin, kun Sasha Junisoglu repi Sami Hyypiää paidasta rangaistusalueella kulmapotkutilanteessa.

- Eka se nappasi kaksin käsin kiinni, ja kun pääsin siitä irti, tunsin että se repäisi takaapäin paidasta. Siitä on puhuttu, että tuomareiden pitäisi enemmän puuttua näihin repimisiin kulma- ja vapaapotkutilanteessa. Ei me olla näistä aikaisemmin kyllä mitään saatu, Hyypiä kertasi tilannetta.

Hyypiä arveli, että skottituomari saattoi vihellyksellään hyvittää ensimmäisen jakson tilannetta, jossa läpiajoon päässyt Daniel Sjölund tönittiin kumoon eikä rangaistuspotkua annettu.

- Tuomaria saattoi jäädä kaivelemaan se ekan jakson tilanne, jossa Daja vedettiin kumoon. Minusta se olisi ollut ehkä enemmän pilkun arvoinen. En tiedä, oliko sillä osuutta asiaan. Kyllä minulla kuitenkin lähti paita shortseista, joten oli siinä selvä rike, Hyypiä korosti.

Hyypiä naureskeli, ettei hän ainakaan filmannut tilanteessa.

- En minä mitään "daivailua" osaa tehdä, joten ei kyse ainakaan siitä ollut. Sen olen oppinut, että se ei mene tuomareille läpi, jos näin pitkä mies rupeaa sukeltelemaan, Hyypiä hekotteli.

Teksti: Lauri Ouvinen

Katso Netti-tv:stä:
(Tulosruutu 11.10.2008)



(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat