Karu paljastus Jude Bellinghamista: tämä video suututti Englannin EM-leirillä

The Athletic paljastaa, ettei Englannin huippupelaaja Jude Bellinghamin tähdittämä Adidas-mainos miellyttänyt kaikkia joukkueen pelaajia EM-kisojen alla.

Englannin toiveikas EM-kisaurakka päättyi jo toista kertaa peräkkäin karvaaseen pettymykseen, kun Gareth Southgaten miehistö hävisi Espanjalle 1–2-lukemin sunnuntain loppuottelussa.

Ennen EM-lopputurnauksen alkua Bellingham oli keskipisteenä kaksiminuuttisessa Adidas-mainoksessa, jota tähdittivät myös Englannin pelaajalegendat David Beckham, Frank Lampard sekä rap-artisti Stormzy.

Mainoksessa soi lisäksi Beatlesin hitti "Hey Jude".

Video esitteli Real Madridin nuoren tähden sankarina, jota Englanti oli odottanut kaikki nämä tuskaiset vuodet ennen Saksassa järjestettävää EM-turnausta, johon maajoukkue lähti yhtenä kirkkaimpana mestarisuosikkina.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Lukuisilla some-alustoilla jaettu mainos oli välitön hitti yleisön keskuudessa. The Athleticin mukaan jotkut Englannin EM-leirissä olivat kuitenkin sen lähettämästä signaalista harmissaan.

Heidän mielestään video sai Englannin joukkueen näyttämään siltä, että kyse olisi vain yhdestä miehestä. Tämä oli puolestaan ristiriidassa sen yhteenkuuluvuuden kanssa, jota päävalmentaja Southgate on yrittänyt vuosien aikana luoda.

Sopeutuminen maajoukkueeseen vielä kesken?

Selvityksen mukaan Bellinghamilla ei myöskään ole yhtä vahvoja yhteyksiä Englannin maajoukkueeseen kuin joillakin hänen joukkuetovereillaan.

Sisäpiirilähteiden mukaan 20-vuotiasta kuvaillaan lisäksi "erittäin tietoiseksi" siitä, mitä hänestä sanotaan ja kirjoitetaan mediassa.

Tämä ilmeni myöhemmin myös hänen tulisista kommenteistaan EM-kisojen aikana.

Bellingham teki joitakin sankaritekoja turnauksen aikana. Hän puski voittomaalin avausottelussa Serbiaa vastaan, ja pelasti joukkueensa aikaiselta karsiutumiselta huikealla saksipotkulla neljännesvälierissä Slovakiaa vastaan.

Lopulta Bellingham ei kuitenkaan pystynyt tekemään itsestään sitä Englannin pelastajaa, mitä hänestä ennen lopputurnausta maalailtiin. EM-finaalissa Espanjaa vastaan Bellingham suoriutui jälleen hyvin keskinkertaisesti.

Lue myös:

    Uusimmat