Koira repi naisen käden irti Australiassa

Australiassa koira repi omistajansa käden irti, kertoo muun muassa BBC.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Australiassa Queenslandin Townsvillessä sijaitsevalle asunnolle perjantaina aamuseitsemältä paikallista aikaa. 

Asunnon ulkopuolella vastassa oli hengenvaarallisessa tilassa oleva ja rajusti verta vuotava 34-vuotias nainen. Hänen koiransa oli repinyt naisen oikeanpuoleisen käden irti kyynärpään kohdalta, paikallinen poliisi kertoo. 

Osa poliiseista jäi auttamaan naista ja sitomaan hänelle kiristyssiteen. Osa lähti tarkistamaan asuntoa, jossa pitbull-oletettu koira oli. 

Artikkeli jatkuu linkkien jälkeen.

Lue myös koirahyökkäyksiin liittyvät artikkelit: 

Kokenut poliisi ei ollut nähnyt vastaavaa

Poliisi kuvaili koiraa "hyvin vihaiseksi" ja "erittäin aggressiiviseksi", eikä sillä ollut sanojensa mukaan muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa koira ampumalla. 

– Olen ollut poliisina 37 vuotta, enkä ole koskaan nähnyt vastaavaa, eräs poliisi sanoi asiaa koskeneessa tiedotustilaisuudessa. 

Naisen tila on paikallisen median mukaan vakava, mutta vakaa. Poliisien toiminta saattoi pelastaa naisen hengen, The Guardian kertoo. BBC kertoo puolestaan, että naisen käsi onnistuttiin löytämään.  

Naisen kaksi naapuria kertoi BBC:n mukaan ABC:lle (Australian Broadcasting Corporation), että koiran aggressiivisuus oli tiedossa jo entuudestaan. Toinen naapureista näytti arpiaan, jotka koira oli aiheuttanut hänelle aiemmin. 

Toinenkin hyökkäys

Vain päivää aiemmin Australiassa tapahtui myös toinen, hyvin samankaltainen, koirahyökkäys. Melbournessa kolme koiraa hyökkäsi parikymppisen naisen kimppuun. Poliisi yritti ensin taltuttaa koiria pippurisumutteella, mutta se ei tepsinyt. Poliisi lopetti koirat ampumalla. 

Tiettävästi kaksi koirista oli roduiltaan bulldogeja ja yksi pitbull.

Naisen tilan kerrotaan olevan vakava. 

Lue myös:

    Uusimmat