Kylian Mbappe kuvattiin Tukholman yössä – raivo repesi Ranskassa

Ranskan riveistä maaottelutauolla sivuun jäänyt tähtipelaaja Kylian Mbappe on kuvattu yllättäen Tukholman yöelämässä.

Mbappe jäi pois Kansojen liigan otteluista Israelia ja Belgiaa vastaan viimeaikaiseen reisivammaansa vedoten. Hän kuitenkin pelasi Real Madridin paidassa edeltävällä viikolla sekä Mestarien liigan tappiossa Lilleä että Espanjan liigan ottelussa Villarrealia vastaan.

Mbappen ratkaisu on saanut paljon kritiikkiä osakseen Ranskassa. Siksi tuoreimmat tiedot hänen maaottelutauon touhuistaan ovat herättäneet vielä enemmän suuttumusta.

Tähtipelaaja nähtiin yllättäen torstaina Tukholman yöelämässä. Aftonbladet-lehden mukaan Mbappe vieraili seurueineen ainakin kaupungin keskustassa sijaitsevassa Chez Jolie -nimisessä ranskalaisessa ravintolassa.

Ravintolapäällikkö ei kuitenkaan suostunut vahvistamaan silminnäkijähavaintoja lehdelle. Illallisen jälkeen Mbappe kuvattiin siirtymässä ravintolasta mustaan kasvomaskiin piiloutuneena pikkubussin kyytiin.

Mbappen ilta jatkui Stureplanilla yökerho V:ssä, johon hän sukelsi autokyydissä parkkihallin kautta. Aftonbladetin tietojen mukaan pelaajalle järjestyi yksityishuone yökerhosta.

Maajoukkueesta pois jääneen Mbappen liikkeitä ei ole otettu ilolla vastaan Ranskassa. Uutinen kiiri jo seuraavana päivänä kaikkiin suuriin lehtiin.

– Kylian Mbappe nähty Tukholmassa torstaina, riitti L’Equipelle ison otsikon aineksiksi.

– Real Madridin hyökkääjä ja Les Bluesin kapteeni, jota ei kutsuttu maaottelutauolle, käytti vapaa-aikansa mennäkseen… Ruotsiin, Tukholmaan torstai-iltana, äimisteli Le Parisien.

– Se, että Mbappe oli Realin aloituskokoonpanossa muutama päivä sitten ei auttanut asiaa. Mutta (matkan) ajoitus ja konteksti vain lisäsivät bensaa liekkeihin, koska poisjäänti oli muutenkin erittäin ristiriitainen asia, kirjoittaa Get French Football News.

Ranska voitti torstaina poikkeusjärjestelyin Budapestissa pelatussa vierasottelussaan Israelin 4–1. Maanantaina joukkue kohtaa vieraissa Belgian.

Lue myös:

    Uusimmat