Kylian Mbappé kävi Ruotsissa – lehti: raiskausepäily samassa hotellissa

Ranskan maajoukkueen ja Real Madridin tähtipelaaja Kylian Mbappé vieraili seurueineen Ruotsissa viime viikolla. Nyt poliisi tutkii epäiltyä raiskausta, jonka Aftonbladet kertoo tapahtuneen samassa hotellissa, jossa Mbappén seurue majoittui kahden yön verran.

Mbappé kuvattiin viime viikon torstaina Tukholman Chez Jolie -ravintolassa ja sen jälkeen Stureplanin V-yökerhossa. Sieltä pelaajalle järjestettiin tiettävästi yksityishuone.

Mbappén seurue lähti Ruotsista perjantaina iltapäivällä, mutta nyt poliisin kerrotaan tutkivan heidän vierailunsa jälkeistä raiskausta.

Raportin mukaan rikos tehtiin torstaina Tukholman keskustassa. Maanantaina poliisi oli paikalla Tukholman hotellissa, jossa Mbappé oli seurueensa kanssa yöpynyt.

Aftonbladetin mukaan poliisi vastaanotti rikosilmoituksen lauantaina sen jälkeen, kun nainen oli hakeutunut lääkärin hoitoon. Lehti yhdistää rikostutkinnan Mbappén seurueen vierailuun.

Tutkintaa johtava syyttäjä ei ole halunnut kommentoida tapausta tällä hetkellä enempää. Aftonbladetin mukaan ketään ei ole toistaiseksi nimetty epäillyksi rikokseen.

Mbappé oli vetäytynyt Ranskan maajoukkueleiriltä etukäteen, eikä osallistunut otteluihin Israelia ja Belgiaa vastaan aiempaan reisivammaansa vedoten. Mbappé pelasi kuitenkin Real Madridin kahdessa ottelussa ennen maajoukkuetauon alkua, mikä aiheutti närää Ranskassa.

Lue myös:

    Uusimmat