Liigaviikko: Nämä joukkueet kampeavat vaivoin pudotuspeleihin SM-liigassa – Karri Kivi yllättyi kiekkokatsomossa

Liigaviikko: Karri Kivi teki merkittävän huomion Jyväskylässä – tämä nelikko kipuaa vaivoin SM-liigan pudotuspeleihin 8:30
Liigaviikko: Karri Kivi teki merkittävän huomion Jyväskylässä – tämä nelikko kipuaa vaivoin SM-liigan pudotuspeleihin.

JYP lähtee uuteen SM-liiga-kauteen uudistuneena. Suurin muutos näkyy penkin takana, jossa päävalmentajana komennon ottaa ruotsalainen Johan Pennerborn. 

Pitkään SHL:n Färjestadia ja viimeksi ICEHL-liigan Grazia valmentanut Pennerborn seuraa JYPin käskijänä kesken viime kauden tehtävän ottanutta Mikko Heiskasta, joka jatkaa valmennusryhmässä apuvalmentajana.

MTV Urheilun asiantuntija Karri Kivi povaa JYPin yltävän alkavalla kaudella sijoille 9-12, mikä oikeuttaa pääsyyn pudotuspeleihin.

Pääkuvan paikalla olevalta videolta voit katsoa, mitkä joukkueet Karri Kivi sijoittaa SM-liigassa sijoille 9-12.

JYP juhli mestaruutta vuosina 2009 ja 2012 ja oli mitaleilla vielä vuonna 2017, mutta sen jälkeen Jyväskylässä on ollut vaikeampaa. Viime kaudella JYP jäi sekavien vaiheiden jälkeen ulos pudotuspeleistä. Kivi näkee odotusten olevan kaupungissa huipussaan.

Kauden alla JYPin harjoitusottelua Jyväskylässä seurannut asiantuntija teki merkittävän havainnon.

Menin halliin, ja se oli ensimmäinen treenipeli, jossa olen ollut, jossa pääsylippuun oli merkattu paikka.

Kivi kertoo kyselleensä asiasta ja saaneensa selityksen käytännölle.

–  Heidän kausikorttilaiset ovat niin intohimoisia, että haluavat istua omalla paikallaan. Täysin ymmärrän sen, sillain itsekin ajattelisin. Se kuvastaa koko Jyväskylän tilannetta. Se oikein odottaa sitä, että kattila pamahtaisi auki.

Koko Liigaviikko-ohjelman voit katsoa alla olevalta videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat