Liigaviikko: Näillä joukkueilla ei asiaa pudotuspeleihin – Karri Kivi povaa vaikeuksia tulokasvalmentajalle

Tämä nelikko jää hännille SM-liigassa – Karri Kivi ennakoi tulokasvalmentajalle vaikeita aikoja 6:37
Tämä nelikko jää hännille SM-liigassa – Karri Kivi ennakoi tulokasvalmentajalle vaikeita aikoja.

Jääkiekon SM-liiga käynnistyy tiistaina seitsemällä ottelulla. MTV Urheilun asiantuntija Karri Kivi ennakoi Liigaviikko-ohjelmassa sarjan voimasuhteita.

Katso pääkuvan paikalla olevalta videolta, mitkä joukkueet Karri Kivi sijoittaa SM-liigan pohjanelikkoon.

Mikkelin Jukurit on uudistunut täydellisesti sitten menestyksekkään viime kauden. Runkosarjassa viidenneksi sijoittunut mikkeliläisseura putosi lopulta puolivälierissä, kun Kärpät oli parempi kuudessa ottelussa. 

Kauden jälkeen joukkueessa lähes kaikki on mennyt uusiksi. Tulokasvalmentaja Marko Tuomainen korvaa menestyksen Mikkeliin tuoneen Olli Jokisen päävalmentajana. Pelajista poissa ovat esimerkiksi Niko Huuhtanen, Konsta Helenius, Pekka Jormakka, Patrik PuistolaMichal Kovarcik ja Ondrej Kovarcik sekä moni muu.

Korvattavien pelaajien määrä ja laatu on ollut huima. Etenkin, kun Jukurit ilmoitti alkavan kauden pelaajabudjetikseen 1,5 miljoonaa euroa, eli 500 000 euroa vähemmän kuin viime kaudella.

– Kyllä on kova savotta Tuomaisella edessä. 17 pelaajaa on lähtenyt sieltä, eli melkein parikymmentä, mikä on hirveä määrä, Kivi sanoo Liigaviikko-ohjelmassa.

– Olli Jokisen mahtava Jukurien esille tuominen oli yksi hienoimpia nousuja imagollisesti vuosi kausiin. Kova on matka edessä.

Kiven arviossa Jukurit jää alkavalla SM-liiga-kaudella sarjan pohjanelikkoon, eli mikkeliläisten kausi ei asiantuntijan näkemyksen mukaan jatku pudotuspeleissä.

Pääkuvan paikalla olevalta videolta näet, mitkä muut joukkueet Kivi sijoittaa SM-liigan hännille.

Koko Liigaviikko-ohjelman näet alta.

 

Lue myös:

    Uusimmat