Montreal-kapteeni täpinöissään Patrik Laineesta – teki suomalaisesta ilahduttavan huomion

Jääkiekon NHL:ssä pelaavan Montreal Canadiensin kapteeni Nick Suzuki on innoissaan siitä, että suomalaistähti Patrik Laine pelaa ensi kaudella Montreal-paidassa.

Laine kaupattiin aiemmin kesällä Montrealiin Columbus Blue Jacketsista. Suomalaistähden viime kausi oli todella rikkonainen. Alkukaudella Laine kärsi loukkaantumisista ja tammikuussa Laine ilmoitti hakeutuneensa pelaajayhdistys NHLPA:n ja NHL:n yhteiseen pelaajien hoito- ja tukiohjelmaan.

Heinäkuussa Laineen kerrottiin päässeen hoito-ohjelmasta pois ja elokuussa Columbus kauppasi Laineen Montrealiin.

Viime viikolla Laine pääsi jo jäälle yhdessä muutamien uusien joukkuetovereidensa kanssa. Yksi heistä oli kapteeni Nick Suzuki, joka teki suomalaisesta heti ilahduttavan huomion.

– Minulla oli mahdollisuus luistella hänen kanssaan viime viikolla ja hän oli hyvillä fiiliksillä. Hän vaikuttaa olevan hyvässä mielentilassa, mikä on hieno juttu. Uskon, että hän on erittäin innoissaan, että pääsee pelaamaan meidän kanssamme, Suzuki kertoo NHL:n sivuilla.

– En usko, että hän on luistellut kovinkaan paljoa viimeisen 6-7 kuukauden aikana, joten hän taisi todella nauttia siitä, että pääsi taas jäälle hommiin jätkien kanssa. On ollut hauska tutustua häneen, Suzuki jatkaa.

Laine siirtyi Montrealiin vaihtokaupassa, jossa toiseen suuntaan liikkui 24-vuotias puolustaja Jordan Harris. Vaikka viime vuodet ovatkin olleet Laineen osalta haastavia, omaa 26-vuotias maalipyssy vieläkin huiman potentiaalin. 

Sen tiedostavat myös Montrealin pelaajat, jotka ilahtuivat suuresti kuullessaan ensimmäistä kertaa uudesta hankinnastaan.

– Olin innoissani. Luulen, että kaikki joukkueen jätkät olivat innoissaan, että saamme tuollaisen lisän joukkueeseemme. Hän on nimekäs pelaaja, jolla on ollut vaikeat pari vuotta. Toivottavasti voimme sytyttää kipinän ja saada hänet taas sille tasolle, jolla hän on pelannut aiemmin urallaan. Hän on todella hyvä pelaaja ja olemme innoissamme hänestä, Suzuki sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat