Näin Donald Trump kommentoi Bidenin väistymistä: "Maamme historian ylivoimaisesti huonoin presidentti"

Donald Trump kertoo CNN:lle uskovansa, että varapresidentti Harris on helpompi voittaa kuin Biden.

Puhelussaan CNN:n toimittajan kanssa Biden vetäytymisen jälkeen Donald Trump kuvaili Bidenin jäävän ”maamme historian ylivoimaisesti huonoimpana presidenttinä”. 

Trump sanoi, että hänen mielestään varapresidentti Kamala Harris on helpompi voittaa kuin Biden olisi ollut. 

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on ilmoittanut luopuvansa tulevan syksyn presidentinvaalien ehdokkuudesta. Biden ilmoitti asiasta X-viestipalvelussa (entinen Twitter).

Biden sanoo X-palveluun julkaisemassaan viestissä uskovansa olevan sekä puolueen että maan etu, että hän luopuu ehdokkuudesta ja keskittyy täysin hoitamaan presidenttikautensa loppuun.

Biden voitti Trumpin vuonna 2020 voittamalla tärkeimmissä taistelukentän osavaltioissa, kuten Pennsylvaniassa ja Georgiassa. Kansallisella tasolla hän voitti Trumpin yli 7 miljoonalla äänellä ja sai 51,3 prosenttia kansanäänistä Trumpin 46,8 prosenttiin verrattuna.

Myös Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. hyökkäsi Kamala Harrisia vastaan väittämällä Harrisin olevan ”vielä liberaalimpana ja vähemmän pätevänä” kuin Biden.

– Kamala Harris omistaa koko Joe Bidenin vasemmistopoliittisen ansioluettelon. Ainoa ero on se, että hän on vielä liberaalimpi ja vähemmän pätevä kuin Joe, mikä on todella paljon sanottavaa. Hänet asetettiin vastuuseen rajavalvonnasta, ja näimme historiamme pahimman laittomien invaasion, Trump Jr. sanoi CNN:n mukaan.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat