Nyt kävi nolosti! Käsittämätön omari avitti Portugalin jatkoon – Cristiano Ronaldolta harvinainen temppu

Portugali varmisti paikkansa EM-kisojen pudotuspeleissä, kun se peittosi Turkin 3–0-lukemin lauantai-iltana.

Portugalin avausosuma syntyi Bernardo Silvan lapikkaasta. Nuno Mendesin syöttö tavoitti kymppipaitaa kantavan pallotaiturin, joka viimeisteli varmasti sisään noin kuudesta metristä 21. minuutilla.

Kahdeksaa minuuttia myöhemmin Turkin alakerrassa kävi täydellinen katastrofi.

Heikko pystysyöttö Portugalin kenttäpuolelta meni suoraan läpi rangaistusalueen reunalle, jossa Samet Akaydinilla oli kaikki aika tehdä saadulla pallonhallinnalla mitä tahansa.

Turkkilaispakki koitti syöttää sen alas maalivahti Altay Bayindirille, joka oli kuitenkin itse tulossa nappaamaan pelivälinettä itselleen.

Katkos kommunikaatiossa johti lopulta siihen, että Akaydin syötti pallon ohi Bayindirin omaan maaliin. 2-0 Portugalille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Toisella puoliajalla Portugali jatkoi vakuuttavaa peliesitystään ja meni 3–0-johtoon 56. minuutilla.

Cristiano Ronaldo pelattiin selvään läpiajoon, josta moni olisi hänen odottanut laukovan pallon itse sisään. 39-vuotias huomasi kuitenkin rinnallaan juosseen Bruno Fernandesin ja syötti pallon tälle maalivahdin tullessa vastaan. Manchester United -tähti viimeisteli pelivälineen helposti tyhjiin.

Voitollaan Portugali varmisti paikkansa lohkon kahden parhaan joukossa ja EM-kisojen pudotuspeleissä. Se johtaa ryhmää kuudella pisteellä. Turkki on kolmessa pisteessä toisena, kun taas 1–1-tasapeliin aiemmin tänään jääneet Tshekki ja Georgia alapuolella yhdessä pisteessä.