Olympialaisten supertähti sairastui – jättää loppukisat väliin

Yhdysvaltain Noah Lyles ilmoitti 200 metrin olympiafinaalin jälkeen sairastuneensa vain pari päivää aiemmin koronavirukseen. Juoksijatähti vahvisti vielä myöhemmin, ettei ole osallistumassa enää viestimatkoille.

Lyles jäi 200 metrin loppukilpailussa pronssimitalille torstaina. Hän lähti kilpailuun suurena ennakkosuosikkina ja maailman tilastoykkösenä. Edelle pinkoivat kuitenkin Botswanan Letsile Tebogo ja Yhdysvaltain Kenneth Bednarek.

Voipunut Lyles kärrättiin stadionin uumeniin pyörätuolissa. Hetkeä myöhemmin hän kertoi sairastuneensa koronavirukseen vain kaksi päivää aiemmin, 100 metrin olympiakultajuoksunsa jälkeen.

– Tämä on uskoakseni vuoden 2024 olympialaisten loppu osaltani. Nämä eivät olleet unelmieni kisat, mutta sain niistä paljon iloa sydämeeni, Lyles kirjoitti samana iltana Instagramissa.

Lyles poistuu Pariisista olympiakullan kanssa, mutta äkkiloppu jättänee karvaan maun. Hän oli asettanut tavoitteekseen huimat neljä kultaa. Viikonloppuna yleisurheilustadionilla juostaan vielä 4x100 metrin ja 4x400 metrin viestikilpailut, jotka jäävät siis nyt Lylesin osalta väliin.

– Toivottavasti nautitte show'sta. Olittepa sitten puolellani tai minua vastaan, teidän on myönnettävä, että katsoitte, eikö niin? Lyles sanaili kirjoituksessaan.

Lue myös:

    Uusimmat