Rajulla voimalla pidätetty supertähti osoitti katumusta – vaatii silti poliisille potkuja: "Hänen on lennettävä ulos"

NFL-pelaaja teki upean touchdownin vain tunteja pidättämisensä jälkeen 2:07
NFL-tähti Tyreek Hill teki upean touchdownin vain tunteja pidättämisensä jälkeen.

NFL:ssä pelaavan Miami Dolphinsin tähtipelaaja Tyreek Hill kertoo katuvansa toimintaansa hänen pidätykseensä johtaneessa tilanteessa.

Hill joutui viikonloppuna pidätetyksi vain muutamia tunteja ennen Dolphinsin NFL-kauden avausottelua. Hillin agentin mukaan Hill rikkoi ajokieltoa, mikä johti lopulta pidätykseen.

Tilanne poliisin kanssa eskaloitui, kun Hill nosti auton ikkunansa hetkeksi takaisin ylös, eikä suostunut laskemaan sitä poliisin kehotuksista huolimatta. Lopulta poliisit vetivät tähtilaitahyökkääjän väkivalloin autosta tien pintaan. 

Hill on nyt myöntänyt katuvansa toimintaansa ja antanut perustelut sille, miksi hän nosti ikkunansa takaisin ylös, vaikka poliisi jututti häntä.

– Sanon, että olisin voinut toimia toisin. Olisin voinut laskea ikkunani alas heti. Mutta minä en halua huomiota. En halua, että kamerat ja puhelimet kohdistuvat minuun tuolla hetkellä. Loppujen lopuksi olen ihminen. Minun on noudatettava sääntöjä. Minun on tehtävä samalla tavalla kuin muidenkin, Hill toteaa Reutersin mukaan.

Hill ei kuitenkaan ymmärrä poliisin käyttämiä voimakeinoja. Poliisi retuutti Hilliä rajun näköisesti, vaikka tämä ei pistänyt pidätyshetkellä lainkaan hanttiin.

– Antaako se heille oikeuden mukiloida minua? Ei missään nimessä. Toivon kuitenkin, että voisin palata ajassa taaksepäin ja tehdä asiat eri tavalla, Hill sanoo.

Miami-Daden poliisilaitos on aloittanut sisäisen tutkinnan tapauksesta, ja pidätyksessä mukana ollut poliisi Danny Torres on hyllytetty kenttätyöstä toistaiseksi.

Hill vaatii Torresille potkuja, sillä sen lisäksi, että hän retuutti Hilliä, hän käyttäytyi aggressiivisesti myös tien reunaan pysähtyneiden ja Hilliä auttamaan saapuneita Dolphins-pelaajia kohtaan.

– Hänen on lähdettävä. Koska tuossa tapauksessa hän ei kohdellut vain minua huonosti. Hän kohteli joukkuetovereitanikin epäkunnioittavasti. Hän laukoi hullua tekstiä heille, eivätkä he edes tehneet mitään. He vain kävelivät suojatiellä. Hänen on lennettävä ulos.

Lue myös:

    Uusimmat