Tähtipelaaja pidätettiin tunteja ennen kauden avausta – agentti räyhää poliisille: "Käsittämätöntä"

Miami Dolphins -tähti Tyreek Hill pidätettiin sunnuntaina muutamia tunteja ennen joukkueen NFL-kauden avausottelua.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n seura kertoo asiasta X:ssä.

– Tyreek Hill pysäytettiin tänä aamuna liikennevahingon vuoksi noin korttelin päässä stadionilta. Poliisi pidätti hänet hetkeksi. Hänet on sittemmin vapautettu. Useat joukkuetoverit näkivät tilanteen ja pysähtyivät tarjoamaan apuaan, Dolphins kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Hillin kerrotaan olevan joukkueen kokoonpanossa, kun Dolphins avaa kautensa Jacksonville Jaguarsia vastaan.

Yhdysvaltalaismedia CNN:n mukaan tilanteesta on videomateriaalia, jossa Hill on käsiraudoissa ja häntä nostetaan ylös tienpinnasta. 

Hillin agentti Drew Rosenhaus kommentoi tapausta yhdysvaltalaismedialle. Hänen mukaansa tilanne sai alkunsa, kun Hill rikkoi ajokieltoa lähestyessään stadionia. 

– Se, miten tilanne eskaloitui siihen, että hän oli käsiraudoissa ja poliisi piti häntä maassa, on minusta käsittämätöntä, Rosenhaus kritisoi poliisien toimintaa CNN:lle.

– Tärkeintä on, että Tyreek on fyysisesti kunnossa. Henkisesti hän oli hyvin järkyttynyt. Hän on kertonut minulle olevansa iso poliisien tukija. Hän oli kertonut pidätystilanteessa haluavansa joskus itse poliisiksi. Tämä on hullua, en ole koskaan nähnyt tällaista, Rosenhaus jatkoi.

30-vuotias Hill on yksi NFL:n parhaista laitahyökkääjistä. Hän pelaa Miamissa nelivuotisen ja 120 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksensa kolmatta vuotta. 

Lue myös:

    Uusimmat