Supertähden pidätyskohussa uusi käänne

NFL-supertähti Tyreek Hillin pidätyksessä mukana ollut poliisi on CNN:n mukaan määrätty sivuun kenttätyöstä sisäisen tutkinnan ajaksi.

Miami Dolphinsia edustava Hill pidätettiin sunnuntaina vain tunteja ennen NFL-kauden avausottelua. Kotistadioniaan autolla lähestynyt Hill pysäytettiin virkavallan toimesta ylinopeuden vuoksi. 

Hän ajautui poliisin kanssa sanaharkkaan, jonka jälkeen hänet painettiin maahan ja laitettiin käsirautoihin.

Miami-Daden poliisilaitoksen johtaja Stephanie V. Daniels kertoi CNN:lle, että tapauksesta on aloitettu poliisilaitoksen sisäinen tutkinta. Yksi tilanteessa ollut poliisi on asetettu sen ajaksi hallinnollisiin tehtäviin. 

Supertähti Hill järkyttyi kohtelustaan. Hän kertoi, ettei vastustanut pidätystä tai käyttäytynyt provosoivasti. Hill sanoi aiemmin, että hänen mielessään oli käynyt muiden mustien ihmisten kohtelu vastaavissa tilanteissa.

Mitä, jos en olisi ollut Tyreek Hill? Luoja tietää, mitä ne jätkät olisivat tehneet. Tein vain niin, mitä setäni aina sanoo minulle, kun milloin tahansa olet vastaavassa tilanteessa, laita vain kätesi ohjauspyörälle ja kuuntele, Hill kommentoi voittoon päättyneen NFL-kauden avausottelun jälkeen.

NFL-pelaaja teki upean touchdownin vain tunteja pidättämisensä jälkeen 2:07
Hill teki upean touchdownin vain tunteja pidättämisensä jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat