Riku Riihilahden raaka-aineista valmistui maustettu siika, pilahviriisi, naudan entrecote ja lohkoperunat sekä srirachavoi.
Rikun ostokset:
- Graavattu siikafilee
- 360 g naudan entrecote
- 1 plo sirachaa
- Pikariisiä
- 1 pkt halloumia
- Merileväarkki

Riku Riihilahden raaka-aineista valmistui maustettu siika, pilahviriisi, naudan entrecote ja lohkoperunat sekä srirachavoi.
Rikun ostokset:

Leikkaa siikafilee pieniksi kuutioiksi. Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon sitruunamehu ja soijakastike, lisää vielä suola ja sokeri. Hienonna merileväarkki pieneksi silpuksi yleiskoneen teräosalla ja ripottele hienonnettua merilevää tartarin päälle koristeeksi.
Kuullota sipuli ja valkosipulit öljyssä, lisää riisi ja jatka kuullottamista, kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää joukkoon kanaliemi ja jatka kypsentämistä koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi voi, mascarpone ja sinihomejuusto. Tarkista kypsyys ja koristele lopuksi persiljalla.
Hiero öljy, suola ja pippuri pihvin pintaan, paista pinnat kiinni. Laita pihvi uuniin miedolle lämmölle vetäytymään hetkeksi ennen tarjoilua.
Lohko perunat ja pyörittele ne öljyssä. Laita pellille leivinpaperin päälle, ripottele suolaa ja pippuria päälle. Paista 200 asteessa noin 15 min tai kunnes ovat kypsiä.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita srirachavoita palana pihvin päälle.