Simone Bilesin äidiltä lohduton avautuminen: "Pyytäisin häntä vain antamaan anteeksi"

Yhdysvaltalaisen voimistelijatähden Simone Bilesin biologinen äiti Shanon Biles kertoo toivovansa, että hänen Pariisissa loistanut tyttärensä voi jonain päivänä antaa tälle anteeksi.

Biles, 52, antoi Simonen ja hänen sisaruksensa adoptoitavaksi, kun tuleva olympiatähti oli vielä pieni. Biles kamppaili tuolloin huume- ja alkoholiriippuvuuden kanssa, minkä seurauksena hänen lapsensa joutuivat huostaan otettavaksi.

– Oli vaikeaa luopua lapsistani, mutta minun oli tehtävä se, mitä minun oli tehtävä. En pystynyt huolehtimaan heistä. Käytin edelleen huumeita, eikä [oma isäni] halunnut minun olevan osa heidän elämäänsä, kun en ollut kunnossa, Shanon Biles kertoi Daily Mailille.

Kun Simone Biles oli kuusivuotias, isovanhemmat Ronald ja Nellie adoptoivat hänet ja hänen siskonsa Adrian Houstoniin. Simonen muut sisarukset menivät asumaan Ronaldin siskon luokse Clevelandiin.

– Haluaisin hyvittää asian Simonen kanssa henkilökohtaisesti. Odotan vain häntä ja [hänen nuorempaa siskoaan] Adriaa, Biles jatkoi.

– Puhun Adrian kanssa enemmän kuin Simonen kanssa. Pyytäisin häntä vain antamaan minulle anteeksi. Voimmeko jatkaa eteenpäin? Älä tuomitse minua menneisyyteni perusteella. Mennään eteenpäin.

Shanon Biles on nykyään raitis ja työskentelee ruokakaupan kassalla. Hänellä on tyttärensä Simonen numero, mutta on päättänyt vain odottaa, että tämä ottaisi häneen yhteyttä.

Shanon ei ole osallistunut Simonen viimeaikaisiin elämäntapahtumiin, kuten hänen häihinsä. Hän kuitenkin järjesti katsomojuhlat Ohiossa, Columbuksessa, joissa hän seurasi tyttärensä ennätyksellisiä suorituksia Pariisin olympialaisissa.

Biles voitti Pariisin olympialaisissa kolme kultaa ja yhden hopeamitalin, mistä hän osoitti kiitoksensa isovanhemmilleen Ronaldille ja Nellielle.

– Ilman vanhempiani ja adoptiotani en olisi täällä tänään, Simone Biles kertoi TODAY:lle.

Lue myös:

    Uusimmat