Sisko ilmoitti 10 vuotta sinkkuna olleen Jyrkin, 39, Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan: "On näköjään vaatinut potkun perseelle"

Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla 2:00
Katso tästä maistiaisia uudesta Ensitreffit alttarilla -kaudesta!

Rakastettu Ensitreffit alttarilla saa jatkoa, kun sarjan 11. tuotantokausi käynnistyy MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa tiistaina 3. syyskuuta alkaen. Uudella kaudella kuusi sinkkua antaa tuttuun tapaan avaimet asiantuntijoiden käsiin toiveenaan löytää tosirakkaus. Yksi uuden kauden sinkuista on Jyrki, 39.

Kotkassa asuva Jyrki, 39, kertoo olevansa sosiaalinen kaveri, joka jaksaa naureskella, hymyillä ja hassutella.

Jyrki huhkii tällä hetkellä kahdessa työssä. Hänen päätyönsä on kasvatusalalla ja sivutyönään hän tekee myyntityötä urheilukaupassa. Vapaa-ajalla Jyrki tykkää nähdä ystäviään ja liikkua sen minkä ehtii. Mieluisia lajeja ovat muun muassa pyöräily, crosstraining ja darts.

Jyrkillä on takanaan pari pidempää suhdetta. Hänellä pamahti hiljattain mittariin kymmenen vuotta sinkkuna.

– Nyt mennään sitten päätä pahkaa naimisiin, hän sanoi MTV Uutisille ennen avioitumistaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.

Jyrkin mukaan hänen siskonsa ilmoitti hänet mukaan ohjelmaan.

– On näköjään vaatinut jonkin näköisen potkun perseelle, että tähän on lähtenyt. Ja tässä matkan varrella, kun kävin läpi valintaprosessia, niin päätin, että mennään nyt sitten päätyyn asti, mitä tässä on hävittävää, hän sanoi.

– Kyllähän nyt vähän hullu pitää olla. Kyllä siinä varmaan viimeistään alttarilla tulee vähän sekaisiakin fiiliksiä, mutta minä luotan siihen, että se toinen ymmärtää myös minua, sillä hän on samassa tilanteessa, Jyrki jatkoi.

Jyrki toivoo saavansa rinnalleen sosiaalisen, ihmisläheisen ja maalaisjärjen omaavan ihmisen, joka ei nipota pienistä asioista. Liikunnallisuus on miehen mukaan plussaa.

Parisuhteessa Jyrkille tärkeitä asioita ovat kommunikointi, luottamus ja se, että toinen otetaan huomioon. Pettäminen sen sijaan on suhteessa ehdoton ei.

– Sen, kun olen kokenut, niin se oli sillä selvä, hän totesi.

Tulevaisuudessa Jyrki haaveilee omista lapsista ja perheestä. Hän kuitenkin tiedostaa hänellä olevan jo ikää, minkä vuoksi hän on jopa joutunut miettimään, ettei jälkikasvua ehkä tulekaan.

– Toki tällaiset asiat antavat vähän toivoa, hän sanoi ohjelmaan viitaten.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat