Valioliiga-tähti hylkäsi saudirahat – teki poikkeuksellisen ratkaisun: "Tavoitteeni on olla kuin LeBron James"

Liverpoolin, Newcastlen ja West Hamin entinen tähtihyökkääjä Andy Carroll on vaihtanut Valioliiga-seurojen yksityiskoneet ahtaisiin linja-autokyyteihin, mutta nauttii uudesta elämästään Ranskan neljännen divisioonan rähjäisillä kentillä.

35-vuotias Carroll jätti Englannin pääsarjan vuonna 2021, kun hänen sopimuksensa Newcastlen kanssa päättyi. Hän siirtyi sen jälkeen Amiensiin pelaamaan kauden 2023-24 Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla.

Kun Carroll ei onnistunut pitämään paikkaansa avauskokoonpanossa, siirtyi hän viime kuussa Girondins de Bordeaux'n riveihin, vaikka entinen Ranskan mestari pudotettiin talousvaikeuksien seurauksena amatöörisarja National 2:een.

– Palkkani on pienempi kuin maksamani vuokra, Carroll kertoi ranskalaislehti L'Equipélle ja selvensi, etteivät hänen ansionsa ole niin suuret kuin paikallisen median ilmoittama 3500 euron kuukausiliksa.

– En siirtynyt Bordeaux'hon rahan takia. Sain tarjouksia pelata Saudi-Arabiassa, mutta en ollut kiinnostunut.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Vaikka Englannin entisen maajoukkuehyökkääjän elämä Bordeaux'n alueella on suloista, eivät ottelupäivät ole 193-senttiselle kärkimiehille mukavimmasta päästä.

– Bussimatkailu ei ole helppoa. Eräänä päivänä meillä kesti kuusi tuntia päästä Saumuriin, ja matkan aikana menin keskikäytävällä venyttelemään, Carroll kertoo.

– Se on vaihtelua niihin 40 minuutin lentoihin yksityiskoneilla, joita käytimme Valioliigassa.

Carroll, joka teki kaksi maalia Englannin A-maajoukkueelle, on maalannut neljästi kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Bordeaux'n paidassa.

Nyt hän toivoo voivansa toteuttaa jalkapallouransa suurimman unelman.

– Haluaisin jatkaa pelaamista joka lauantai ainakin 40-vuotiaaksi asti, oli taso mikä tahansa. Tavoitteeni on olla kuin (NBA-tähti) LeBron James, eli pelata samassa joukkueessa kuin vanhin poikani Lucas, joka on 14-vuotias.

– Olisi hienoa kokea se, Bordeaux'ssa tai muualla.

Lue myös:

    Uusimmat