Trump: "Vihaan Taylor Swiftiä"

Republikaanien presidenttiehdokas, Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trump ei ole säästellyt sanojaan kuvatessaan tuntemuksiaan laulajatähti Taylor Swiftistä.

Donald Trump ilmaisiajatuksensa Taylor Swiftistä muutama päivä sen jälkeen, kun popin megatähti oli kertonut tukevansa varapresidentti Kamala Harrisia Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi.

– VIHAAN TAYLOR SWIFTIÄ! Trump kirjoitti Truth Social -alustallaan tuttuun tyyliinsä isoilla kirjaimilla.

Trump ei tarjonnut kommentilleen perusteluja tai selityksiä.

Swift kehui Harrisia soturiksi kissapäivityksessään

Swift kertoi oman kantansa ehdokkaista ABC:n presidenttiväittelyn jälkeen tiistaina. Lausunto lopetti spekulaatiot siitä, jakaisiko Swift poliittisia näkemyksiään ennen marraskuun vaaleja.

Instagramissa julkaisemassaan päivityksessä Swift poseerasi kissansa kanssa. Kuvan yhteyteen hän oli kirjoittanut pitkän vaaleja käsittelevän tekstin, jossa hän muun muassa luonnehtii Harrisia "soturiksi".

Swift kertoi myös olevansa huolissaan tilanteesta Trumpin jaettua viime kuussa tekoälyllä muokattuja kuvia, joissa väitettiin Swiftin kannattavan häntä vaaleissa. Swift kirjoittikin, että yksinkertaisin tapa taistella väärää tietoa vastaan on totuus.

Swiftillä on yli 400 miljoonaa seuraaja eri sosiaalisen median kanavissa. Swiftin julkaisu sai yli kaksi miljoonaa tykkäystä jo ensimmäisen puolen tunnin aikana.

Trump: Swift todennäköisesti maksaa hinnan markkinoilla

Trump luonnehti Swiftiä Fox News -kanavalla keskiviikkoaamuna  ”hyvin liberaaliksi ihmiseksi” ja sanoi, että hän ”todennäköisesti maksaa siitä hinnan markkinoilla”.

Nyt Trump ei enää hienostellut vaan ilmaisi kantansa varsin yksiselitteisesti.

Trumpin seurassa viime aikoina nähty salaliittoteoreetikko Laura Loomer on puolestaan vihjaillut, että Swift aloitti suhteen nykyiseen miesystäväänsä, amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaajaan Travis Kelceen vain vaikuttaakseen presidentinvaaleihin.

Lue myös:

    Uusimmat