Urheilija pudotti yllätysuutisen olympialaisissa – seitsemännellä kuulla raskaana

Miekkailija Nada Hafezilla oli kaksinkertainen syy juhlaan maanantaina Pariisissa. Egypiläinen otti ensimmäisen voittonsa olympianäyttämöllä, minkä jälkeen hän paljasti olevansa seitsemännellä kuulla raskaana.

Kolmansissa olympialaisissaan kilpaileva Hafez voitti maailmanlistalla kymmenenneksi rankatun yhdysvaltalaisen Elizabeth Tartakovskyn pistein 15-13 ja eteni 16 parhaan joukkoon.  Egyptiläinen kuitenkin hävisi seuraavalla kierroksella Etelä-Korean Jeon Hayoungille, mikä tiesi olympiaurakan päättymistä.

Tappiostaan huolimatta Hafez sanoi olevansa ylpeä suorituksestaan, mutta myös siitä, että kilpaili ollessaan raskaana.

– Näytti siltä, että korokkeella oli kaksi urheilijaa, mutta meitä oli itse asiassa kolme. Minä ja kilpailijani sekä vielä syntymätön pieni vauvamme, Hafez kertoi Instagramissa.

– Kirjoitan tämän sanoakseni, että olen äärettömän ylpeä päästyäni 16 parhaan joukkoon ... Nämä olympialaiset olivat erityiset. Olen kolminkertainen olympiaurheilija, mutta tällä kertaa mukanani oli pieni olympiaurheilija.

Aiemmin Rio de Janeirossa vuonna 2016 ja Tokiossa vuonna 2021 kilpaillu Hafez sanoi paljastavansa uutisensa osoittaakseen egyptiläisten naisten voimakkuuden ja periksiantamattomuuden.

– Raskauden aikainen vuoristorata on itsessään kovaa, mutta kun pitää taistella säilyttääkseen tasapainon elämän ja urheilun välillä, se on vähintäänkin raskasta, mutta myös sen arvoista.

Lue myös:

    Uusimmat