Vuorikiipeilijä Leo, 24, ällistytti tempauksellaan – "Hän lopetti hengittämisen nähtyään videon"

24-vuotias norjalainen vuorikiipeilijä Leo Böe on ällistyttänyt sosiaalisessa mediassa hurjalla tempullaan. Böe jakoi Instagramissa videon suorituksesta.

Böe on kiivennyt Espanjassa kuvatulla videolla vuorenseinämää pitkin korkealle. Yhtäkkiä hän hyppää takaperinvoltin ja tulee melkein 40 metrin suoran pudotuksen alaspäin. Böe kertoi Dagbladetille, kuinka hänen läheisiensä sydämet ovat pompanneet kurkkuun tempun takia.

– Tapoin melkein oman siskoni. Hän lopetti hengittämisen nähtyään videon. He ovat kuitenkin hiukan jo tottuneita siihen, että teen tuollaisia temppuja. Olen sanonut heille, että en tee sitä enää niin usein, Böe sanoi.

Norjalainen on voittanut useita kiipeilymitaleja maansa mestaruuskilpailuissa. Hän on aiemminkin hypännyt vastaavasta korkeudesta, mutta nyt hän teki ensimmäisen kerran takaperinvoltin. 

– Se vaikutti todella pelottavalta ja en ollut aiemmin uskaltanut tehdä sitä. Minussa oli tällä kertaa niin paljon adrenaliinia, joten hyppäsin. Reitti on erittäin jyrkkä, joten on turvallisempaa heittäytyä alas. Pääsin melkein reitin pohjalle, joten se oli aika villiä, Böe summasi.

– En suosittelisi sitä kenellekään muulle, en tiedä, mitä minulle tapahtui, Böe päätti.

Katso video alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat